Νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας του Πρωτέα Βούλας ο Μεγανησιώτης Βησσαρίων Κονιδάρης!

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία με τον κ. Βησσαρίων Κονιδάρη ως προπονητή της γυναικείας ομάδας του ΠΡΩΤΕΑ ΒΟΥΛΑΣ.

Τον καλωσορίζουμε και ευχόμαστε η αγάπη και οι γνώσεις του για το Μπάσκετ και τον Αθλητισμό να μετατραπούν σε μια όμορφη Μπασκετική χρονιά για όλους μας!.

Δήλωση Βησσαρίων Κονιδάρη:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Το ίδιο ισχύει και για όλους τους προπονητές με τους οποίους έχω συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα του Πρωτέα. Η στήριξη και η άψογη συνεργασία μας τους καθιστά «δασκάλους» για εμένα.

Εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία. Έχουμε μπροστά μας πολύ δουλειά και μέσα απ’ αυτήν εύχομαι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών».

Δήλωση Χρήστου Βασιλειάδη, Προέδρου ΠΡΩΤΕΑ ΒΟΥΛΑΣ:
Μετά από 6 χρόνια εμπειρίας σαν βοηθός στο Γυναικείο τμήμα, έφτασε η ώρα να τον εμπιστευθούμε σαν Head Coach της ομάδας μας στην 6η συνεχή χρονιά της στην Α1.

Με εφόδια τη γνώση που απέκτησε δίπλα σε καταξιωμένους προπονητές, την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων πέρυσι, την 2η θέση στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα, τη βοήθεια του Γ. Τσεμπέρη και την αμέριστη συμπαράσταση όλων, πιστεύουμε ότι ο coach Κονιδάρης θα οδηγήσει την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της που είναι παραμονή στην Α1 με ταυτόχρονη ανάδειξη νέων αθλητριών στο Γυναικείο Μπάσκετ.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Πηγή: Πρωτέας Βούλας

Να σημειωθεί ότι ο Βησσαρίων μαθήτευσε δίπλα στον Μεγανησιώτη Προπονητή Αλέκο Δάγλα στον Πρωτέα Βούλας αλλά και στη Εθνική Ομάδα Γυναικών  με πολλές επιτυχίες. Κι εμείς από το MeganisiTimes του ευχόμαστε Καλή αρχή και Πολλές Επιτυχίες !