Ο Δήμος Μεγανησίου σχετικά με την ανακοίνωση του Συνδέσμου Μεγανησιωτών «Ο ΜΕΝΤΗΣ» για τις Καλοκαιρινές εκδηλώσεις του

Μεγανήσι, 20/08/2018
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ
Τ.Κ 31083 Μεγανήσι Λευκάδας
Τηλ: 26453-61300FAX: 26453-61319
e-mail: contact@1419.syzefxis.gov.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την ανακοίνωση του Συλλόγου Μεγανησιωτών «Ο ΜΕΝΤΗΣ» ζητήθηκαν από τον Σύλλογο για τις καλοκαιρινές του εκδηλώσεις 2018 τα εξης:

1. Εξοπλισμός
2. Ο χώρος της βιβλιοθήκης στο Βαθύ
3. Ο χώρος του γηπέδου μπάσκετ στο Βαθύ

Παραχωρήθηκε ο εξοπλισμός που ζητήθηκε όπως κάθε χρονιά. Σχετικά με τους χώρους όμως έγιναν αρκετές συζητήσεις μεταξύ της διοίκησης του Συλλόγου και του Δήμου Μεγανησίου. Ο χώρος της βιβλιοθήκης παραχωρήθηκε για την εκδήλωση του Συλλόγου, όμως τελευταία στιγμή αφού ενημερώθηκαν από τον ηλεκτρολόγο ότι οι ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις του κτηρίου είναι ακατάλληλες, άλλαξαν γνώμη. Για το χώρο του γηπέδου στο Βαθύ, εξ’ αρχής εξηγήσαμε ότι το σημείο είναι ακατάλληλο για τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Αντίθετα, από πολύ νωρίς είχαμε αντιπροτείνει το χώρο της πλατείας στο Βαθύ και το χώρο του σχολείου στο Κατωμέρι.
Πράγματι, συμφωνήθηκε να παραχωρηθεί ο χώρος του Δημοτικού σχολείου στο Κατωμέρι. Οι αφίσες τυπώθηκαν και η πρώτη εκδήλωση έγινε κανονικά. Για την ματαίωση της δεύτερης εκδήλωσης ουδεμία ευθύνη φέρει ο Δήμος Μεγανησίου και για τους λόγους που οδήγησαν σε αυτό.
Με λύπη μας είδαμε την προσπάθεια επίρριψης ευθυνών στον Δήμο Μεγανησίου, ο οποίος στηρίζει διαχρονικά τον Σύλλογο Μεγανησιωτών «Ο ΜΕΝΤΗΣ».

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΓΛΑΣ

Πηγή: Δήμος Μεγανησίου