Απάντηση δημοτικής παράταξης» Μεγανήσι για όλους»

Με έκπληξη παρακολουθούμε τις απορίες και την αμφισβήτηση της ύπαρξης της παράταξής μας «Μεγανήσι για όλους» από συμπατριώτες μας μέσα από επώνυμα και ανώνυμα σχόλια.

Με την παρούσα παρέμβαση απευθυνόμαστε αποκλειστικά στους επώνυμους σχολιαστές κ,Κονιδαρη Παναγιώτη,Κονιδαρη Πάνο (Πανούτσος) και Ζαβιτσανο Γιάννη.

Κατανοούμε την βιασύνη των περισσότερων σε γρήγορα μεν λανθασμένα δε συμπεράσματα (άλλωστε στην μικρή μας κοινωνία όλοι γνωριζόμαστε).

Αν και ως έμπειρα αυτοδιοικητικά πρόσωπα θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι συνηθίζεται μια διακήρυξη ίδρυσης πολιτικής παράταξης σε πρώτη φάση να φέρει  μόνο το όνομα της ,χωρίς ονοματεπώνυμα μελών επικεφαλή και υποψηφίων.

Άλλωστε η παράταξή μας αποτελείται από μεγάλη ομάδα Μεγανησιωτών κι όχι μόνο από τον επικεφαλή.

Εκτός αυτού η ανακοίνωση στάλθηκε από     email   της παράταξης που είναι υπαρκτό και με στοιχεία επικοινωνίας ,όπου μπορούσαν να απευθυνθούν οι διαχειριστές των  sites πριν  την ανάρτηση της  ανακοίνωσης προκειμένου να πιστοποιηθεί η εγγυρότητά της.

 

Για να λυθεί πάσα απορία και να εστιάσουμε κάποια στιγμή στο δάσος και όχι στο δέντρο σας δηλώνουμε ότι η παράταξη μας «Μεγανήσι για όλους»

θα δώσει το παρών στις εκλογές του Μαϊου  2019 και  θα υπάρχει και μετά από αυτές.

Ονόματα μελών, υποψηφίων και επικεφαλή θα ανακοινωθούν αμμεσα.

Για οποιαδήποτε απορία διευκρίνηση και πληροφορία  μπορείτε να απευθύνεστε  στο e_mail της παράταξής μας

Meganisigiaolous@gmail.com.

Με τιμή τα μέλη της παράταξης

«Μεγανησι για ολους»

 

 

 

 

Sites