«Μεγανήσι για όλους»: ανακοίνωση για την 9η συνεδρίαση του ΔΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ 9Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ/2019  ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σκηνές απείρου κάλλους εξελίχθηκαν στην 9Η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας με σοβαρές κατηγορίες να εξαπολύονται από τον Δήμαρχο στον πρώην Αντιδήμαρχό του, Θ. Κονιδάρη και αντίστροφα.

Το γεγονός από μόνο του δεν  μας εκπλήσσει, καθώς ο Δήμαρχος κος Δάγλας μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους συμπεριφορές και τακτικές ( λεκτικές και προσωπικές επιθέσεις, προσβολές, απειλές)  στην πλειοψηφία των συνεδριάσεων του Δ.Σ, όμως οι κατηγορίες που ακούστηκαν αυτή τη φορά χρήζουν περαιτέρω έρευνας.

Δεσμευτήκαμε σαν παράταξη για έναν προεκλογικό αγώνα με ήθος, αξιοπρέπεια και σεβασμό στους πολιτικούς μας αντιπάλους.

ΟΜΩΣ φράσεις όπως :

<< πες πως δημόσια πολιτεύεσαι για χρήματα και για το μισθό>>

<< … ότι τα πήρες από τον Ρ…..>>

<< …γιατί  αν απαντήσω δεν σε ξεπλένει κανένα δικαστήριο…>>

που ακούγονται δημοσίως, αποτελούν σοβαρές αποδείξεις για το είδος της πολιτικής που ασκήθηκε από τη Δημοτική Αρχή και τα μέλη της και απαιτούμε άμεσα να δοθούν εξηγήσεις για τα ανωτέρω που εύλογα   δημιουργούν σε όλους του Μεγανησιώτες  αμφιβολίες και ερωτήματα για τη διοίκηση του Δήμου τα τελευταία χρόνια.

Καταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές που πολώνουν, παραπλανούν  και υποβαθμίζουν την κοινωνία μας.

Το Δημοτικό  Συμβούλιο είναι Θεσμός, είναι τα Ανώτερο Όργανο Διοίκησης του Δήμου και εκεί αντιπροσωπεύεται και εκφράζεται η λαϊκή βούληση. Δυστυχώς όμως για την εικόνα του την τελευταία 5ετία, για την οποία κανείς μας δεν είναι περήφανος, την ευθύνη φέρει αποκλειστικά  η Δημοτική Αρχή.

Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ

<< ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ>> ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

 

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ