Ανακοίνωση – Ευχαριστήριο Έλλης Καββαδά

Ο πρώτος γύρος των δημοτικών εκλογών ολοκληρώθηκε την Κυριακή 26 Μαΐου και ο κόσμος τοποθέτησε την παράταξη μας Μεγανήσι Για Όλους στην 3η θέση.
 
Μια άλλη πρόταση, που γεννήθηκε από την κοινή ανησυχία για το αύριο του νησιού μας απέναντι σε μια  άσχημα διαμορφωμένη κατάσταση και σε ένα νέο αξιακό σύστημα που  δεν μας ταιριάζει.
 
Το ποσοστό που λάβαμε, ο αγώνας που δώσαμε, το επίπεδο που κρατήσαμε και η συμπαράσταση του κόσμου ανεξάρτητα από την τελική του επιλογή, στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα από την δημιουργία της παράταξης μέχρι τις εκλογές, μας δικαίωσε και μας έκανε όλους πολύ περήφανους.
 
Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω εκείνους που με τίμησαν, με στήριξαν και με επέλεξαν να τους εκπροσωπήσω στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και εκείνους που παρότι ανήκαν σε άλλες παρατάξεις με αντιμετώπισαν με σεβασμό σε όλη την διάρκεια του προεκλογικού μας αγώνα.
 
Μεγάλη τιμή, αλλά και τεράστια ευθύνη για μένα.
 
Από την πλευρά μου θα καταβάλω κάθε προσπάθεια  να ανταποκριθώ στο δύσκολο έργο της αντιπολίτευσης που στις  μέρες μας κρίνεται πολλές φορές περισσότερο αυστηρά από αυτό της δημοτικής αρχής.
 
Η στάση ζωής μου  η πορεία μου στα κοινά, με ή χωρίς θεσμικό ρόλο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και η ελπίδα για ένα καλύτερο Μεγανήσι Για Όλους με δεσμεύει απόλυτα  για την επόμενη μέρα.
 
Πίσω από κάθε σκέψη, κίνηση ή απόφαση θα υπάρχουν πάντα οι 132 άνθρωποι που με τοποθέτησαν εκεί. Κι αυτό είναι υποχρέωση για μένα και όχι υπόσχεση.
 
Να ευχαριστήσω επίσης:
 
Την άξια επικεφαλή μας Σοφία Αργύρη
 
Τους συναγωνιστές μου και συνταξιδιώτες σε αυτό το νέο ταξίδι, για την άψογη συνεργασία, το ήθος και την στάση τους στον κοινό μας αγώνα. Και τέλος:
 
 Τους υποστηρικτές της παράταξης μας που από την πρώτη στιγμή μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν. 
 
Είμαστε ήδη νικητές…
 
Για την εκλογική αναμέτρηση που θα αναδείξει την επόμενη δημοτική αρχή η θέση μου ταυτίζεται απόλυτα με την θέση της παράταξης μου.
 
Με τιμή
 
Έλλη Καββαδά