Ανακοίνωση – Ευχαριστήριο Παντελή Μαρκεζίνη

Με την επικοινωνία μου αυτή

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις φίλες και τους φίλους που με τίμησαν με την ψήφο τους στις περασμένες δημοτικές εκλογές.

Επίσης να συγχαρώ όλους όσους εκλέχτηκαν στο νέο δημοτικό συμβούλιο καθώς και στο δήμαρχο και να τους ευχηθώ καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους, όπως επίσης και όλους όσους δεν κατάφεραν να εκλεγούν αλλά προσπάθησαν για το καλό του τόπου.

Η παράταξή μας , η ομάδα μας , θα αγωνισθεί για ειλικρινή και γόνιμη παρουσία τόσο με την ψήφο της, όσο και μέσα από τις δράσεις της και τις ενέργειές της στην ανοιχτή κοινωνία των Μεγανησιωτών.

Σε ότι με αφορά προσωπικά , όπως έχω δηλώσει και προεκλογικά, είμαι στη διάθεση όλων ανεξαιρέτως των Μεγανησιωτών, όλων όσων αγαπάνε το νησί μας, καθώς και όλων όσων επισκέπτονται η μένουν εποχιακά σ’ αυτόν τον τόπο , για να ακούω τις ιδέες τους , τις προτάσεις τους , τις παρατηρήσεις τους και έτσι να βοηθάω όσο μπορώ, για ένα καλλίτερο μέλλον για όλους μας.

Ελπίζω η νέα Δημοτική Αρχή να υλοποιήσει την προεκλογική πρόταση της παράταξής μας για την σύσταση <<διαπαραταξιακής ομάδας εργασίας>> η οποία θα επεξεργάζεται και θα προετοιμάζει τα εισερχόμενα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου με στόχο την μέγιστη δυνατή συναίνεση.

Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα, αν δουλέψει με φιλότιμο, μπορεί να αποτελέσει τον καταλύτη και έτσι να τεθεί η βάση για μια ειλικρινή αντιμετώπιση των προβλημάτων του νησιού μας, χωρίς ιδιοτέλεια και τρίτες διαδρομές , με στόχο την ευημερία όλων των πολιτών του.

Η επόμενη μέρα των εκλογών πρέπει να είναι διαφορετική από την χθεσινή με βασικό άξονα την συναίνεση.

Εμείς θα είμαστε εδώ.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Με τιμή

Παντελής Μαρκεζίνης

Δημότης Μεγανησίου

6974 723 647—- 6943 936 819

panmarke@yahoo.gr