Μεγανησιώτικο άρωμα στις βουλευτικές εκλογές

Δεν έλειψαν και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση οι συμμετοχές συμπατριωτών μας στα ψηφοδέλτια των  κομμάτων. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε τρεις από αυτές στην μονοεδρική της Λευκάδας και μία στην Αθήνα. Ας τις δούμε.

Γεωργία Αυγερινού (του Βησσαρίωνα)

Η Γεωργία, γνωστή και μη εξαιρετέα γιατρίνα από το Κατωμέρι συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που είχε συμβεί και στις προηγούμενες εκλογές, δίπλα στον νυν βουλευτή Θανάση Καββαδά.

Η ανακοίνωσή της ΕΔΩ

Φερεντίνου Αναστασία (του Μιχαήλ)

Και για την Τασία, την Σπαρτοχωρίτισσα εκπαιδευτικό, δεν είναι η πρώτη φορά που θα είναι υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές, πάντα με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Γνωστή αγωνίστρια για κλαδικά ζητήματα των εκπαιδευτικών και όχι μόνο.

Χρήστος Παπαδόπουλος (του Λάμπρου)

Ο Χρήστος, στέλεχος της Αριστεράς για χρόνια, έλκει την καταγωγή του (και) από το Σπαρτοχώρι. Δραστήριος και αγωνιστικός όπως πάντα, ο χαμηλών τόνων μηχανικός συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της ΛΑΕ.

Η ανακοίνωσή του ΕΔΩ

Μαυρόπουλος Τάσος

Μετά την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές του Βύρωνα, ο (γαμπρός) Μεγανησιώτης, τώρα στελεχώνει το ψηφοδέλτιο της ΛΑΕ στην Αθήνα. Για την αγωνιστική και ακτιβιστική δράση του Τάσου δεν χρειάζονται πολλά λόγια, θα έπρεπε να είναι γνωστή σε όλους.

Η σχετική ανακοίνωση:

Το Ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
στον Β3 ΝΟΤΙΟ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΑΣ

Απέναντι στον μνημονιακό μονόδρομο, στα διλήμματα επιλογής μεταξύ του χείριστου και του χειρότερου, στα προσωποπαγή σχήματα που μιλάνε (λες και δεν γνωρίζουν) για «φιλολαϊκές παρεμβάσεις» μέσα στη ‘σιγουριά» των μνημονίων, η ριζοσπαστική αριστερά δίνει το παρόν. Γιατί οφείλει να παρέμβει και εκλογικά. Όπως έδινε καθημερινά το παρόν στους δρόμους, χωρίς να υπολογίζει συσχετισμούς, χωρίς να παραπέμπει στο μέλλον περιμένοντας τη δευτέρα παρουσία και πότε ο πλανήτης θα γίνει κόκκινος, δίνει και την εκλογική μάχη. Με ξεκάθαρο αριστερό ριζοσπαστικό λόγο και επιλογές, με διαρκές ανιδιοτελές κάλεσμα κοινής δράσης και συνεργασίας στις οργανώσεις της αριστεράς, δίνει και αυτή τη μάχη.
Μοναδική βεβαιότητα για όσους μας επιλέξουν είναι ότι την επομένη των εκλογών, ανεξαρτήτως αποτελέσματος,θα συναντηθούμε μαζί τους στους δρόμους.
Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τις λαϊκές ανάγκες, απέναντι στην νεοφιλελεύθερη λαίλαπα της ΕΕ-ευρωζώνης-ΔΝΤ, απέναντι στους μονόδρομους που λένε ότι για να λυθούν τα προβλήματα των πολλών και φτωχών πρέπει να πλουτίσουν ακόμα περισσότερο οι πλούσιοι.
Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να βρει η ριζοσπαστική αριστερά μια κοινή περπατησιά, που με την κοινή δράση και συνεργασία θα δώσει και πάλι την ελπίδα στον κόσμο ότι αξίζει να αγωνιστεί και να διεκδικήσει μια ζωή με αξιοπρέπεια.
Με ξεκάθαρο λόγο και προσανατολισμό λέμε ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτά που κάναμε μέχρι σήμερα

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Β3 ΝΟΤΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Λεωνίδας
ΒΑΛΑΒΑΝΗ Όλγα -Νάντια
ΒΑΛΕΝΤΗ Ιφιγένεια
ΓΑΤΣΙΟΣ Δημήτριος
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος
ΔΟΥΚΑΣ Ιωάννης
ΕΛΕΥΘΕΡΑΤΟΣ Αριστοτέλης-Στυλιανός
ΚΑΛΙΝΤΕΡΑΚΗΣ Ιωάννης
ΛΑΓΔΑ Δέσποινα
ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Αναστάσιος
ΜΠΕΝΟΥΚΑΣ Παναγιώτης
ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΟΥ Κωνσταντίνα
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Γεώργιος
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ευστάθιος
ΤΣΙΧΛΗ Μαριάνα
ΧΑΙΡΕΤΗ Αικατερίνη

Ευχόμαστε σε όλους τους καλή δύναμη!

Σε περίπτωση που υπάρχουν και άλλοι Μεγανησιώτες υποψήφιοι σε κόμματα, οπουδήποτε στην χώρα, και μου διαφεύγουν, παρακαλώ επισημάνετέ το μου. Εξαιρείται φυσικά το ενδεχόμενο της ΧΑ, αυτό δεν θέλω ούτε να το ξέρω, ούτε να το διανοηθώ.