Χάλκινο μετάλλιο στο πινγκ-πονγκ στην Ουγγαρία, από τον Σωκράτη Γιαννούτσο

Ο αθλητής επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ-πονγκ) του Ολυμπιακού, Σωκράτης Γιαννούτσος κατέκτησε (με την μεικτή ομάδα που συμμετείχε) το χάλκινο μετάλλιο σε ισχυρό τουρνουά στην Ουγγαρία.

Ο Σωκράτης έχει καταγωγή από το Μεγανήσι.

Το πινγκ-πονγκ είναι ένα δύσκολο άθλημα το οποίο εκτός φυσικής κατάστασης και υψηλής τεχνικής, απαιτεί και ευφυΐα!

Συγχαρητήρια από μας στον αθλητή!  Καλές του επιτυχίες και στο μέλλον!

Η παρουσίαση των αγώνων από την σελίδα του Ολυμπιακού στο φ/β:

Ο αθλητής των ακαδημιών μας Σωκράτης Γιαννουτσος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό νέων του ισχυρού ουγγρικού τουρνουά που έγινε στην πόλη Szombathhely και το οποίο εντάσσεται στα World Junior Circuit.
Ο Γιαννουτσος μετείχε στη μικτή Ιαπωνίας/Ισραήλ/Ελλάδας με συμπαίκτες τους Goto Seu και Israeli Tal. Στην πορεία για το μετάλλιο κέρδισαν στον όμιλο την Πορτογαλία 3-2 ( ο Σωκράτης κέρδισε 3-1 το Li Tiago), την Ουγγαρία 3-1 (έχασε 3-0 από τον Andras Csaba), τη Σλοβενία 3-0 (κέρδισε 3-1 τον Zupanncic Domen) και στον ημιτελικό την Ισπανία 3-0 (κέρδισε 3-2 τον Pons Arnau). Στον τελικό ητηθηκαν 3 -0 (έχασε 3-0 από τον Liang Guodong) από την Κίνα που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.
Στο ίδιο τουρνουά συμμετείχε και η αθλήτρια μας Ευαγγελία Μεραμβελλιωτακη η οποία πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Στην τεχνική καθοδήγηση των αθλητών ήταν ο Προπονητής του Ολυμπιακού κος Γιώργος Χριστοφορακης.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους….!!!!!