Ανακοίνωση Δημοτικής Παράταξης «Ενωτική Αναγέννηση» για την μη τήρηση πρωτοκόλλου στις επίσημες επισκέψεις

Επειδή οι δημότες πρέπει να ενημερώνονται με αλήθειες, το ίδιο και ο βουλευτής Λευκάδας κ. Αθανάσιος Καββαδάς και ο κ. Υφυπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης, εφ΄όσον επισκέφθηκε το Μεγανήσι (δεν είχαμε καμία ενημέρωση για την ημέρα, ώρα και πρόγραμμα της επίσκεψής του μέχρι αυτή τη στιγμή), σας γνωρίζουμε ότι η απουσία της επικεφαλής και των δημοτικών συμβούλων της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Μεγανησίου (Ενωτική Αναγέννηση) δεν ήταν εκούσια…δεν ήταν απαξίωση… ήταν αποτέλεσμα μη ενημέρωσης και μη προσωπικής ή παραταξιακής πρόσκλησής τους. Σχετική διαμαρτυρία – καταγγελία στάλθηκε από την επικεφαλής Κατερίνα Σ. Καββαδά σήμερα το μεσημέρι στο Δήμο Μεγανησίου με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Σας την παραθέτουμε για ενημέρωσή σας:

 

Μεγανήσι 6/12/2019

Προς: Δήμαρχο Μεγανησίου

Αντιδημάρχους Μεγανησίου

Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Μεγανησίου

 

Κύριοι,

Καταγγέλλουμε ως απαράδεκτη και σκόπιμη τη μη έγγραφη και ονομαστική πρόσκληση με αναλυτικό πρόγραμμα προς όλους τους αυτοδιοικητικούς θεσμικούς παράγοντες του Δήμου Μεγανησίου και κυρίως τους Δημοτικούς Συμβούλους, επικεφαλής παρατάξεων και τοπικά συμβούλια, σχετικά με την δράση της AXION HELLAS στο νησί μας, καθώς και την επίσκεψη του Υφυπουργού, το τριήμερο που διανύουμε.

Έτσι επιβάλλει το πρωτόκολλο Κύριοι, αν δεν γνωρίζετε ευχαρίστως να σας δώσουμε τα φώτα μας.

Η στάση αυτή ερμηνεύει την εσωστρέφεια του δημάρχου και της παράταξής του.

Απαξιώνει την αντιπολίτευση και τα θεσμικά όργανα.

Στοχεύει στην απομόνωσή τους από ανασφάλεια και φόβο μην ακουστεί άλλη άποψη.

Αποδεικνύει στημένα πολιτικά παιχνιδάκια και προσπάθεια έκθεσης της αντιπολίτευσης με τεχνάσματα αυτού του είδους, ως μη συμμετέχουσας, στην πολιτική σκηνή όχι μόνο του νομού αλλά και ευρύτερα.

Προσπαθεί να καρπωθεί και να δρέψει δάφνες για οποιαδήποτε δράση η κατάσταση.

Δεν είναι έτσι κύριοι… εκτίθεστε! Με την άγνοια του πρωτοκόλλου (?), με την εσωστρέφεια και με τη στείρα εγωιστική πολιτική που ακολουθείτε..

Ως άτομο αλλά και ως παράταξη θεωρώ ότι μόνο θετικά θα συνέβαλε η συμμετοχή μας στο ευρύ πλαίσιο της δράσης. Στο νησί μας και στους ανθρώπους του..

Την επόμενη φορά σκεφτείτε λογικά και προς το κοινό συμφέρον, πριν από αντίστοιχους αποκλεισμούς.

 

Κατερίνα Σ. Καββαδά (Καρατσολάκη)

Δημοτική Σύμβουλος

Επικεφαλής «Ενωτικής Αναγέννησης»