Ετήσιος Χορός Πολιτιστικού Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου

Φίλες και φίλοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου σας προσκαλεί στον χορό του Συλλόγου μας την Κυριακή μεσημέρι 23 Φεβρουαρίου 2020 στην αίθουσα δεξιώσεων ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ Gallery Καποδιστρίου 116 και Ελευθερίας στην Φιλοθέη.

Φίλες και φίλοι,

Και αυτή την χρονιά όπως κάθε χρονιά προσπαθήσαμε για κάτι το πολύ καλό ,που να ανταποκρίνεται στα οικονομικά δεδομένα της εποχής που διανύουμε σε συνάρτηση με την ποιότητα ,την ποσότητα, την ποικιλία του φαγητού, τα ποτά αλλά και την ορχήστρα .

–  Επιλέξαμε την ίδια με πέρυσι αξιόλογη αίθουσα η οποία ικανοποιεί τις ανάγκες του χορού μας την αίθουσα δεξιώσεων ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ Gallery στην οδό Καποδιστρίου 116 στην Φιλοθέη. Μια αξιόλογη αίθουσα για συνεστιάσεις και γενικότερα για κοινωνικές δραστηριότητες κοντά στην πόλη μας.

– Επιλέξαμε ο χορός μας να πραγματοποιηθεί μεσημέρι Κυριακής 23 Φεβρουαρίου 2020 όχι τυχαία. Είναι Κυριακή της Αποκριάς ( Κυριακή των Απόκρεω) ημέρα του γλεντιού, της ψυχαγωγίας και του «μασκαρεματος», και οι μεσημβρινές ώρες στην μετακίνηση είναι περισσότερο κατάλληλες για παρέες και οικογένειες .

–  Επιλέξαμε επίσης για την διασκέδασή μας πενταμελή ορχήστρα ιδιαίτερα γνωστή από την περυσινή επιτυχή παρουσία της ,με Κρουστά – Βιολί – Λαούτο – Μπουζούκι – Κλαρίνο.

– Υπήρξαμε αυστηρά προσεκτικοί στην επιλογή του ΜΕΝΟΥ που σας προσφέρουμε ανταποκρινόμενο πλήρως στην τιμή της πρόσκλησης :

Ατομικό πιάτο πέντε ορεκτικών:
Κολοκυθοκεφτές – Φλογέρα ζαμπόν,τυρί – Τυροκροκέτα – Σπανακόπιτα – Μπουρέκι με φέτα, ελιά, πιπεριά.
Ανά τέσσερα άτομα :
Φέτα – Κασέρι – Σαλάτα εποχής -Λουκάνικο- Σπετσοφάι -Ψωμί
Κυρίως πιάτο :
Χοιρινό φούρνου (κλέφτικο) με λευκή σάλτσα , ρύζι με σαφράν( κρόκο κοζάνης) , και πατάτες φούρνου λεμονάτες με δενδρολίβανο.
–  Επιδόρπιο :
Φρούτο εποχής
–  Αναψυκτικά – σόδες – εμφιαλωμένα νερά –Μπύρες – Κρασιά ( Λευκό – Κόκινο ) ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ

Αποφασίσαμε η τιμή της πρόσκλησης να ανέρχεται και αυτή την χρονιά όπως ακριβώς τα δύο προηγούμενα χρόνια στο ποσόν των 20,00 € (τιμή κόστους) με την ευχή και την ελπίδα να ικανοποιεί όλους .
Άλλωστε στόχος του Συλλόγου μας δεν είναι το κέρδος ,αλλά η ποιότητα και ποσότητα των παροχών ,και η πολύ καλή διασκέδαση μελών και φίλων μας .

Φίλες και φίλοι.
Σας περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να στηρίξετε όπως κάθε φορά την προσπάθεια του Συλλόγου μας για μια αξιόλογη εκδήλωση.
Σας περιμένουμε να γλεντήσουμε να ξεφαντώσουμε και να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Αποκριά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθεί στις ανάγκες της εκδήλωσης όπως κάθε φορά, και όλοι μαζί να έχουμε ένα υπέροχο αποκριάτικο ξεφάντωμα με καλό φαγητό υπέροχο μουσικό πρόγραμμα και χορό.

Προμηθευτείτε προσκλήσεις του χορού μας και δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή.
Για πληρέστερη ενημέρωση και προσκλήσεις μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα :

6973543120 -6948533119 –6906762482 – 6942938282 –6938634833 -6944231529 –6982545845

Χάρτης της περιοχής ΕΔΩ

Πηγή: Πολιτιστικός Σύλλογος Επτανησίων Γαλατσίου