Ανακοίνωση για Καρναβάλι

Απόκριες έρχονται, αλλά θα ξεκινήσω με γκρίνια. Το έχω ξαναπεί. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο ο Δήμος Μεγανησίου έχει σταματήσει να στέλνει δελτία τύπου στα τοπικά (αλλά και εκτός Μεγανησίου) ΜΜΕ και αντίθετα προτιμάει να τα δημοσιοποιεί μόνο στο facebook! Αυτό καθιστά σχεδόν αδύνατο να τα παρακολουθήσει κανείς, αν δεν έχει σχέση με ΜΚΔ ή δεν προσέχει ιδιαίτερα το timeline του. Την παrακάτω πρόσκληση για το επικείμενο καρναβάλι την… υποκλέψαμε από τα ΜΚΔ!

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων Μεγανησίου σε συνεργασία με το πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Μεγανησίου θα διοργανώσει καρναβάλι με θέμα «DISCOπαθεια» . Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε παρακαλούμε να μας ενημερώσετε μέχρι την Παρασκευή 7/2/2020.

Η συμμετοχή για τις παιδικές στολές θα είναι 15€ και για των ενηλίκων 20€.

Η στολή για τα κορίτσια θα είναι φόρεμα μινι και τα νούμερα είναι 6,8,10,12,14.

Η στολή για τα αγόρια θα είναι παντελόνι καμπάνα μαύρο με πουκάμισο άσπρο ή κόκκινο και τα νούμερα είναι 6,8,10,12,14.

Η ανδρική στολή είναι μαύρο παντελόνι καμπάνα με άσπρο ή κόκκινο πουκάμισο και είναι one size.

Η γυναικεία στολή είναι ολόσωμη ασημί φόρμα εφαρμοστή ή μίνι φόρεμα (με τρία χρώματα μαύρο, κόκκινο, άσπρο,) και είναι one size.

Παρακαλούμε γράψτε μας το νούμερο του παιδιού καθώς και το όνομα του όπως επίσης και όποιος ενήλικας επιθυμεί να συμμετάσχει.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 6979012869 με την Πολίτη Ακριβουλα πρόεδρο του Πολιτιστικού κέντρου του Δήμου Μεγανησίου.