Εργατικό Κέντρο Λευκάδας- Βόνιτσας: Δελτίο Τύπου για την Πανελλαδική Μέρα Δράσης εργαζομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα Τρίτη 28 Απρίλη Μέρα Πανελλαδικής Δράσης στους χώρους δουλειάς πραγματοποιήθηκαν εκατοντάδες δραστηριότητες συνδικάτων σε όλη την Ελλάδα. Κηρύχθηκε επίσης 2ωρη στάση εργασίας για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των εργαζόμενων σε αυτές τις δραστηριότητες.

Σήμερα, για μια ακόμα φορά οι εργαζόμενοι  όλης της χώρας, στείλαμε το μήνυμα στην κυβέρνηση, στη μεγαλοεργοδοσία  ότι «δεν τα μαζεύουμε», δεν κάνουμε πίσω, ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε με κεντρικό σύνθημα «πληρώσαμε ήδη πολλά, δε θα πληρώσουμε άλλα».

Στα πλαίσια των σημερινών δραστηριοτήτων το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας- Βόνιτσας μαζί με τα σωματεία Εργαζομένων στα Ξενοδοχεία, Εστιατόρια και Συναφή Επαγγέλματα, Οικοδόμων και Συναφών επαγγελμάτων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων πραγματοποίησαν συμβολική κινητοποίηση έξω από το κτίριο της Περιφερειακή Ενότητας Λευκάδας και του ΟΑΕΔ.

Χαιρετίζουμε τις δραστηριότητες των σωματείων του Δημόσιου Τομέα που πήραν μέρος στη σημερινή Μέρα Πανελλαδικής Δράσης στους χώρους δουλειάς όπου:

Ο Σύλλογος Εργαζόμενων Νοσοκομείου Λευκάδας πραγματοποίησε παρέμβαση- ενημέρωση σε υγειονομικούς του Πρωτοβάθμιου Συστήματος Υγείας, στο Κέντρο Υγείας Βασιλικής και στο Κέντρο Ημέρας του Δήμου Λευκάδας.

Το Σωματείο Εργαζόμενων ΟΤΑ Ν. Λευκάδας πραγματοποίησε παρέμβαση- ενημέρωση σε εργαζόμενους του Δήμου.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με επόμενο σταθμό την Απεργία της Πρωτομαγιάς την Παρασκευή 1 Μάη.