Σύνδεσμος Μεγανησιωτών «Ο ΜΕΝΤΗΣ» | Αναστολή Εκδηλώσεων λόγω ασφάλειας για την πανδημία

Αγαπητοί συγχωριανοί, φίλες και φίλοι του Μεγανησίου. Η περίοδος των διακοπών ξεκίνησε έστω και καθυστερημένα. Σιγά σιγά όλοι θα επισκεφθούμε το αγαπημένο μας νησί. Το φετινό Καλοκαίρι είναι διαφορετικό, η πανδημία που σάρωσε όλη την Υφήλιο μας υποχρεώνει όλους σε προτόγνωρες συμπεριφορές και σε δυσάρεστες αποφάσεις.

Έτσι το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΜΕΝΤΗ» αποφάσισε την αναστολή οποιασδήποτε εκδήλωσης για την Καλοκαιρινή περίοδο. Στην απόφαση αυτή καταλήξαμε για δύο λόγους. Κατ’ αρχήν θεωρούμε ότι πρέπει να κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να προστστευσουμε τους κατοίκους του νησιού μας. Οι άνθρωποι αυτοί έζησαν την καραντίνα σχεδόν τρεις μήνες, θα ήταν άστοχο λοιπόν εκ μέρους μας έστω και με μια μικρή εκδήλωση να τους κάνουμε να νιώσουν ανασφαλείς.

Μη ξεχνάμε ότι στο νησί ζουν άνθρωποι μεγάλης ηλικίας που όπως ξέρουμε ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Παράλληλα πιστεύουμε ότι και οι δικές μας διακοπές πρέπει να είναι ασφαλείς. Έτσι σκεφθήκαμε ότι μια συνάθροιση ακόμη και σε ανοιχτό χώρο, μπορεί να έχει δυσάρεστα αποτελέσματα.

Ελπίζουμε ότι με την πάροδο του χρόνου θα επανέλθουμε στην κανονικότητα, οπότε θα υπάρχει καιρός για εκδηλώσεις, αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία όλων. Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι με υγεία και όμορφες στιγμές. Καλή αντάμωση στο νησί μας.

Ο Πρόεδρος

Θοδωρής Γεωργιάδης

Το ΔΣ

Πηγή: Σύνδεσμος Μεγανησιωτών «Ο ΜΕΝΤΗΣ»