Στην εισαγγελέα στέλνει ο δήμαρχος Μεγανησίου τους δημοτικούς συμβούλους που διαφώνησαν με την αύξηση των δημοτικών τελών!

Πηγή:

Στην εισαγγελέα στέλνει ο δήμαρχος Μεγανησίου τους δημοτικούς συμβούλους που διαφώνησαν με την αύξηση των δημοτικών τελών

Έτσι τιμωρεί ο δήμαρχος Μεγανησίου Παύλος Δάγλας όσους έπραξαν κατά συνείδηση και αρνήθηκαν  να ψηφίσουν εισήγηση που πρότεινε τον διπλασιασμό των τελών του έτους 2018  ενώ  είχαν φέρει δική τους εισήγηση που υπερψηφίστηκε αλλά…ακυρώθηκε από την αποκεντρωμένη.

Συγκεκριμένα  σήμερα το πρωί έλαβαν  κλήση εννέα δημοτικοί σύμβουλοι από την εισαγγελέα για ενημέρωση και κατάθεση ανωμοτί σε μήνυση- καταγγελία από τον δήμαρχο Μεγανησίου Παύλο Δάγλα . Το Δήμαρχο της συναίνεσης  της δημοκρατίας, της συνοχής της διαφάνειας και των social media…

Η κλήση αφορά στους:

Κονιδάρης Παναγιώτη του Δημ.

‘Ελλη Καββαδά

Κώστας Μάντζαρης

Γιώργος Αυγερινός

Βησσαρία Πολίτη

Γιώργος Αργύρης

Θανάσης Κονιδάρης

Παναγιώτης Δάγλας του Νικ.

Αντρέας Δάγλας του Πανογιώργου.

Η συνέχεια στην εισαγγελέα…

Τα συμπεράσματα δικά σας

………………………………………………….

Σχόλιο δικό μου (Παν.Κονιδάρης): Η πολιτική και ηθική κατάπτωση στην οποία έχει περιέλθει ο τόπος μας δεν έχει σταματημό. Η κατρακύλα σε θεσμούς, αξίες, ηθική ακόμα και στην κοινή λογική, με τον κύριο Δάγλα στο τιμόνι του δήμου είναι πλέον στην ημερήσια διάταξη.

Η παρούσα καταγγελία τώρα είναι για γέλια και για κλάματα. Για γέλια, γιατί ούτε στην Χούντα δεν υπήρχε τέτοιου είδους αξίωση και προσπάθεια επιβολής, να συναινέσουμε και να ψηφίσουμε δηλαδή ένα αδικαιολόγητο χαράτσι διπλασιασμού των τελών στους συνδημότες μας, ενώ μπορούσε να αποφευχθεί (και καταθέσαμε προτάσεις γι’ αυτό και το παλέψαμε με κάθε μέσο, πολιτικό, διοικητικό και νομικό)! Και για κλάματα, διότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση έκανε όλο αυτό το διάστημα αβάντα (ποιος ξέρει με τι ανταλλάγματα!) σε τέτοιου είδους πρωτοφανείς πρακτικές. Ντροπή και αίσχος ή για να μην μασάω τα λόγια μου: ξεφτίλα!

Υ.Γ. Εντωμεταξύ για όποιον κάνει ότι δεν το πρόσεξε, θυμίζω: εγκαλούνται και τότε δημοτικοί σύμβουλοι της δικής του παράταξης!