Νέο άρθρο του Newsit για τον δήμαρχο και τις μεθόδους του.

Συνέχεια στο σήριαλ Newsit-Παύλος Δάγλας. Δείτε το άρθρο του πανελλήνιας εμβέλειας σάιτ:

«Χάρισμα ή κάτι άλλο;»

Πριν λίγες ημέρες γράψαμε για το πανέμορφο Μεγανήσι και καταθέσαμε τους προβληματισμούς και τα ερωτήματά μας για κινήσεις και αποφάσεις του Δημάρχου Δάγλα.
Μας προξένησε μεγάλη εντύπωση η αντίδρασή του. Συγκάλεσε συμβούλιο για να μας στείλει εξώδικη διαμαρτυρία, αναφέροντας σε αυτήν ότι είμαστε «εγκάθετοι» και ενδιαφερόμαστε όψιμα για θέματα του νησιού. Κι όλα αυτά επειδή αναφέραμε ένα παραπολιτικό που συζητούσαν στο νησί. Αποδεχθήκαμε τη διάψευσή του και επανορθώσαμε. Όμως μας έκανε εντύπωση η σφοδρότητα της αντίδρασής του και αρχίσαμε δημοσιογραφική έρευνα.

 

Λοιπόν, όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία, ο Δήμαρχος… έχει το χάρισμα να «βλέπει» το μέλλον ή κάτι άλλο συμβαίνει που χρίζει απάντησης. Ο κ. Δάγλας στις 20/7 συγκάλεσε τα όργανα του Δήμου για να μας στείλει το εξώδικό του. Η συνεδρίαση έγινε με τηλεδιάσκεψη και άρχισε, όπως αναφέρει ο ίδιος ο Δήμος στη «Διαύγεια», στις 10 το πρωί. Εκεί ο Δήμαρχος όπως δηλώνει ενημέρωσε για τις δυο αναρτήσεις μας και ζήτησε και έλαβε την έγκριση για τις νομικές ενέργειες που ακολούθησαν. Ωστόσο την ώρα της συνεδρίασης είχε αναρτηθεί μόνο το ένα κείμενό μας. Το δεύτερο αναρτήθηκε μια ώρα και οκτώ λεπτά αργότερα! Έτσι προκύπτει το ερώτημα. Πως πάρθηκε απόφαση για κάτι που ως τότε δεν υπήρχε;

Ο Δήμαρχος είναι τυπικός, ξέρει τις διαδικασίες και σίγουρα θα έχει απάντηση. Την αναμένουμε.

Αξίζει να σημειώσουμε, δε, ότι ο εν λόγω αιρετός έχει κάνει κάτι μοναδικό. Εκτός από εμάς, που μας απείλησε με προσφυγή στη δικαιοσύνη, έχει υποβάλει και μήνυση στους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης γιατί επί τρία χρόνια δεν ψήφιζαν τις αυξήσεις των δημοτικών τελών που ήθελε να επιβάλει!

Η υπόθεση εξετάζεται τώρα και θα έχει πολύ ενδιαφέρον η δικαστική εξέλιξή της.