Ανακοίνωση «Μεγανήσι για όλους»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020, στο Δημαρχείο, η ορκωμοσία του νέου μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας και μέλους της παράταξης μας <<ΜΕΓΑΝΗΣΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ >> , της Πολίτη Βησσαρίας.

Η Πολίτη Βησσαρία αντικαθιστά την απερχόμενη Δημοτική Σύμβουλο Καββαδά Έλλη, η οποία παραιτήθηκε για λόγους που  ίδια δημοσιοποίησε , που δεν δέχονται διπλές και τριπλές ερμηνείες και  που δεν έχουν κρυφά μηνύματα.

Η Έλλη από την αρχή   στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει την παράταξη μας με τον δυναμισμό της, με την εμπειρία της, με τον προσωπικό της τρόπο να  αντιμετωπίζει τα προβλήματα της καθημερινότητας  και με την μαχητικότητα της να διεκδικεί και να οραματίζεται για το νησί μας.

Η απουσία της από τα δημοτικά συμβούλια δεν σημαίνει και απουσία από την πολιτική ζωή του τόπου μας και από την δράση της ομάδας μας. Ήταν εξάλλου μια απόφαση που γνωρίζαμε από καιρό και που η ίδια κατά καιρούς στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου  άφηνε να εννοηθεί .

Η Βησσαρία, εξίσου δυναμική και με μεγάλη εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση , έρχεται να λάβει θέση στην ομάδα μας και να παλέψουμε μαζί, με όσες δυνατότητες μας έχουν αφήσει οι συνεχόμενες αλλαγές του νομοθετικού πλαισίου.

 

Της ευχόμαστε  ολόψυχα ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ , ευχή απαραίτητη σε όλους μας για να ανταποκριθούμε στο δύσκολο έργο μας…

 

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ