Ανακοίνωση για την διάθεση των self tests από τα φαρμακεία

Για να μην δημιουργούνται προβλήματα προσέλευσης στα φαρμακεία, διαβάστε την παρακάτω επίσημη ανακοίνωση ως προς τους δικαιούχους των self test και προσπαθήστε να την τηρήσετε, μιας και προσήλθαν πολλοί στα φαρμακεία δίχως λόγο ή καθυστερημένα αυτή την εβδομάδα:
Έκτακτη ανακοίνωση
-Από Δευτέρα 10/5 μέχρι Τετάρτη 12/5 θα γίνεται διάθεση δύο (2) self tests ΜΟΝΟ σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, όπως γινόταν και αυτή την εβδομάδα. Τις επόμενες μέρες ΟΧΙ!
Οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα θα λαμβάνουν δύο (2) self tests από Πέμπτη 13/5 μέχρι και Τετάρτη 19/5! Τις προηγούμενες μέρες ΟΧΙ!
Προφανώς για τους εργαζόμενους σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα δεν υπάρχει υποχρεωτικότητα δήλωσης αποτελεσμάτων μέσα στην προσεχή εβδομάδα, παρά τα όσα είχαν εξαγγελθεί προηγουμένως.
Παρακαλούμε, μεταφέρετε την πληροφορία στους γνωστούς σας και μη συνωστίζεστε στα φαρμακεία χωρίς λόγο αν δεν είστε δικαιούχοι.
Προσοχή! Από το Σάββατο στις 17:00 έως το πρωί της Δευτέρας στις 08:00 η πλατφόρμα ΚΛΕΙΝΕΙ και δεν είναι δυνατή η διάθεση self test σε κανένα δικαιούχο. Μην προσέρχεστε τότε, είναι άδικος κόπος!