Στα Μελίσσια για τέταρτη χρονιά προπονητής ο Αλέκος Δάγλας

Ο κόουτς της καρδιάς μας δεν είναι άλλος από τον Αλέκο Δάγλα, τον Μεγανησιώτη μπασκετάνθρωπο. Τα αθλητικά νέα του σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ομάδας:

O ΚΑΟ Μελισσίων ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την επέκταση της συνεργασίας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με τον προπονητή της ανδρικής μας ομάδας Αλέκο Δάγλα. Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τον κόουτς για την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο έργο της και δηλώνει ότι, πάντα πιστή στο πλάνο και στην φιλοσοφία της, θα στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις τη μπασκετική πρόταση που υπηρετεί, με νέα ταλαντούχα παιδιά και άξονες την αγωνιστική εξέλιξη των αθλητών, το ωραίο μπάσκετ και ένα υγιές περιβάλλον.

Ο Αλέκος Δάγλας δήλωσε: “Μετά από τρία χρόνια αγαστής συνεργασίας, η αμφίδρομη εκτίμηση είναι δεδομένη και η εμπιστοσύνη γεγονός. Κάποια πράγματα, όμως, ακόμα κι αν είναι δεδομένα πρέπει να τα αναφέρουμε ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης. Ευχαριστώ από καρδιάς τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου αλλά και στο αγωνιστικό πλάνο που έχουμε από κοινού δημιουργήσει.
Σε μία σεζόν που προοιωνίζεται δύσκολη, εμείς συνεχίζουμε στην ίδια λογική και φιλοσοφία. Πατώντας σταθερά στους άξονες της σκληρής δουλειάς και του καλού κλίματος εντός της ομάδας, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ωραίο μπάσκετ και να αναδείξουμε νέους αθλητές δίνοντας τους χρόνο και χώρο για να δείξουν το ταλέντο τους και να αναδειχθούν.”
Ο Γενικός Αρχηγός της ανδρικής ομάδας Γιώργος Χαντζόπουλος δήλωσε: «Με τον Αλέκο Δάγλα μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για την ομάδα των Μελισσίων και έχουμε την ίδια οπτική σε ό,τι αφορά το μπάσκετ και τον τρόπο λειτουργίας ενός ερασιτεχνικού σωματείου με έμφαση στην παραγωγική διαδικασία.
Στόχος μας και φέτος είναι αφενός η δημιουργία ενός νεανικού ανταγωνιστικού συνόλου με έμφαση την αγωνιστική εξέλιξη νεαρών ταλαντούχων αθλητών δίνοντας τους την ευκαιρία να δοκιμαστούν σε πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ένα πολύ δύσκολο Πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Β’ Εθνικής και αφετέρου η οικονομική σταθερότητα μέσω μιας ορθολογιστικής πολιτικής και προσαρμογής σε ένα περιβάλλον δύσκολο και αβέβαιο όπως αυτό διαμορφώνεται στη χώρα μας μετά την πανδημία του covid-19.»