Με Μεγανησιώτικο άρωμα (και άρωμα καφέ!) και φέτος τα επιχειρηματικά βραβεία της DirectionBN.

Οι Μεγανησιώτες Γεωργία Αργύρη και Ηλίας Αυγερινός, μεταξύ άλλων συντελεστών της εταιρείας “EL CAFE SA”, βραβεύτηκαν για μια ακόμα φορά σε εκδήλωση της Direction Business Network. Μπράβο τους!

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ:

Η Direction Business Network που έχει καταστήσει πλέον θεσμό για το Ελληνικό Επιχειρείν τους <<Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας>>, διοργάνωσε και φέτος για έκτη συνεχόμενη χρονιά με μεγάλη επιτυχία την απονομή βραβείων σε επιχειρήσεις που βασίζονται στα επίσημα οικονομικά στοιχεία, όπως αποτυπώνονται στις οικονομικές τους καταστάσεις και παρουσιάζονται αναλυτικά στην έκδοση «Οι Χρυσοί Πρωταγωνιστές & Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας 2010-2020» της Direction Business Network που μόλις κυκλοφόρησε και είναι αφιερωμένη στην δεκαετία 2010 έως 2020.
Στην εκδήλωση της απονομής των βραβείων που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 στο Ble Azure στην παραλία του Αλίμου, βραβεύτηκαν στην κατηγορία “Greek Business Champions” οι επιχειρήσεις που κατάφεραν να αυξήσουν ταυτόχρονα τον κύκλο εργασιών (πωλήσεις) και τα κέρδη προ φόρων πάνω από 50% συγκρίνοντας την οικονομική χρήση του 2010 με εκείνη του 2019.
Η εταιρεία «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Γ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ» με τον διακριτικό τίτλο “EL CAFE SA” , παρουσιάζοντας αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 474,65% και κέρδη προ φόρων 272,25%, ήταν παρούσα και σε αυτή τη βράβευση.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Βασίλης Αναστασόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Τάσος Αναστασόπουλος με τη σύζυγό του, η Διευθύντρια κ. Γεωργία Αργύρη και ο Διευθυντής του Λογιστηρίου κ. Ηλίας Αυγερινός.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος Τάσος Αναστασόπουλος παρέλαβε το βραβείο και δήλωσε σχετικά:
«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που συγκαταλεγόμαστε ανάμεσα στις κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις για μία ακόμη χρονιά. Η βράβευσή μας ως “Greek Business Champions”, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς και μία έμπρακτη αναγνώριση της καλής δουλειάς και της σταθερής ανοδικής μας πορείας. Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας γι’ αυτό και επενδύουμε συστηματικά προς αυτήν την κατεύθυνση. Η νέα βράβευσή μας αυτή , είναι μία επιβεβαίωση του ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο».
Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογράφος κ. Νίκος Φιλιππίδης, ενώ τη βραδιά άνοιξε ο εκδότης και Διευθυντής της Direction Business Network κ. Ευάγγελος Παπαλιός»