Συγχαρητήριο μήνυμα του Βουλευτή Ν. Λευκάδας Θανάση Καββαδά για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα, 28 Ιουλίου 2022

 

Συγχαρητήριο μήνυμα του Βουλευτή Ν. Λευκάδας Θανάση Καββαδά

για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

 

Θερμά συγχαρητήρια από καρδιάς σε όλους τους μαθητές και της μαθήτριες του Νομού Λευκάδας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, κερδίζοντας τη σκληρή μάχη των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Η επιτυχία σας αναγνωρίζεται σήμερα και επιβραβεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γιατί η επιτυχία σας δεν ήταν μόνο μια ευχή. Ήταν μια διαρκής προσπάθεια, πολλών χρόνων, στην οποία αφιερώσατε κόπο και χρόνο, θυσιάζοντας πολλά: ελεύθερο χρόνο, ύπνο, παρέες.

Γι’ αυτό εύχομαι ολόψυχα όλα όσα ονειρευτήκατε να γίνουν πραγματικότητα στις σχολές σας, στους νέους τόπους που θα δείτε, στους νέους ανθρώπους που θα γνωρίσετε – και κυρίως, στις γνώσεις που θα πάρετε.

Τέλος, συγχαίρω τα παιδιά που, μέσω του παράλληλου μηχανογραφικού, πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) και τους εύχομαι μία επιτυχημένη σταδιοδρομία.

Και εύχομαι σε όλα τα παιδιά, όλους τους στόχους που θα βάλετε από εδώ και πέρα να τους κάνετε να ευοδωθούν.

Θέλω να συγχαρώ επίσης τους γονείς σας, που ενθάρρυναν την προσπάθειά σας με αγάπη και φροντίδα, καθώς και τους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν στο πλευρό σας καθοδηγητές και συνέβαλαν στην επιτυχία σας.

Και βεβαίως, στους μαθητές που δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά, εύχομαι καλή δύναμη για μια νέα προσπάθεια, αν αυτό επιθυμούν, διαφορετικά, καλή επιτυχία σε ό,τι επιδιώξουν.

Για την ώρα, το καλοκαίρι είναι εδώ για όλους – και φέτος, το Υπουργείο Παιδείας φρόντισε ώστε να είναι πιο ανέμελο, χωρίς το άγχος των αποτελεσμάτων, αφού οι βάσεις βγήκαν νωρίτερα από ποτέ.

Εύχομαι λοιπόν να ξεκουραστείτε, να περάσετε όλοι καλά και να έχετε Καλή Πρόοδο.