Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας καλεί στη στήριξή του, στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με σύνθημα:

 

Κάψε τα αντιλαϊκά σενάρια…

Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, με ΚΚΕ δυνατό!

Στους εκβιασμούς η απάντηση είναι μία: ΚΚΕ

 

Το είδαμε την περίοδο της πανδημίας, στους χώρους δουλειάς, στη μάχη κατά των πλειστηριασμών, σε μεγάλες φυσικές καταστροφές… Τώρα να κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα στην αναμέτρηση με την αντιλαϊκή πολιτική!

          Απευθυνόμαστε:

  • Σε όλους και όλες που συμπορευτήκαμε στους αγώνες τα προηγούμενα χρόνια.
  • Σε εργατικές – λαϊκές δυνάμεις που δεν εμπιστεύονται τα αστικά κόμματα, που απαντάνε «κανένας» στα ερωτήματα για την «καταλληλότητα» της επόμενης κυβέρνησης, γεγονός που αναδεικνύει ότι σε μεγαλύτερα τμήματα του λαού γίνεται πιο φανερό πως μέσα στα όρια αυτής της πολιτικής δεν μπορεί να υπάρξει λύση στα οξυμένα προβλήματά τους.
  • Σε όσους αμφισβητούν το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι το πιο ηχηρό ΟΧΙ, η πιο συνεπής ψήφος ενάντια σε αυτές τις «συμμαχίες», γιατί είναι η μόνη που στέλνει το μήνυμα της απεμπλοκής κι αποδέσμευσης της χώρας από αυτούς τους οργανισμούς.
  • Στους νέους και τις νέες, που ζουν σε συνθήκες «διαρκούς κρίσης». Παλιότερα με τα μνημόνια, μετά με την πανδημία, τώρα με την ακρίβεια, τον πόλεμο, την ανασφάλεια. Που όμως αποφασίζουν να βγουν πιο δυναμικά στον αγώνα.
  • Στους νέους και τις νέες, στις γυναίκες που αγανακτούν με τη βία και τη σαπίλα του συστήματος.
  • Στα μεγάλα τμήματα του λαού που βλέπουν στο πλευρό τους το ΚΚΕ με αξιοπιστία, μαχητικότητα, σε όλες τις συνθήκες!

         

          ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΛΗΜΜΑ: `Η θα είναι δυνατός ο λαός ή θα είναι δυνατή η οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση και ο λαός αδύναμος. Αν θα δυναμώνει ως πολιτική και συλλογική δράση, αλλά κι ως ατομική αγωνιστική επιλογή κι ως κριτήριο ψήφου, το: «μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό, στο δρόμο της ανατροπής».

 

Κι αυτό μπροστά στην κάλπη, ένα πράγμα σημαίνει: Πολύ πιο δυνατό το ΚΚΕ.

 

Για την Εκλογική Περιφέρεια Λευκάδας οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ θα είναι οι:

ΒΕΡΟΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, του Χρήστου, οικοδόμος, απόφοιτος ΙΕΚ Νοσηλευτικής. Κατοικεί μόνιμα στο Νυδρί Λευκάδας. Είναι Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας – Βόνιτσας και εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο δήμο Λευκάδας. Μέλος της Ε.Π. Ηπείρου – Κέρκυρας –  Λευκάδας του ΚΚΕ.

ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΘΩΜΑΣ, του Σπυρίδωνα, Λογιστής. Γεννήθηκε στην Κατούνα Λευκάδας και κατοικεί στη Λυγιά. Σπούδασε Λογιστικά στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Εργάζεται σαν ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί Λογιστικό – Φοροτεχνικό γραφείο στην πόλη της Λευκάδας. Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο δήμο Λευκάδας.

ΚΟΛΥΒΑ ΕΥΓΕΝΙΑ, του Γεωργίου, συνταξιούχος συνεταιριστική υπάλληλος του ΤΑΟΛ. Γεννήθηκε  στον Αλέξανδρο Λευκάδας και κατοικεί στη Λευκάδα. Σπούδασε στο Τμήμα Τεχνολόγων Πολιτικών Μηχανικών στην Πάτρα. Έχει δύο παιδιά. Είναι Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Νικιάνας «Οι Σκάροι».  Είναι εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Λευκάδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση.