Ανακοίνωση υποψηφιότητας Γεωργίας Αυγερινού

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας
Αγαπητοί συμπατριώτες,
Η τετραετής θητεία διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας ολοκληρώνεται.
Το γεγονός ότι το πρόσημο του κυβερνητικού έργου είναι θετικό προκαλεί αίσθημα ικανοποίησης σε όλους όσοι πιστέψαμε και στηρίξαμε την παράταξή μας στις προηγούμενες εκλογές.
Ταυτόχρονα, υπογραμμίζει την ευθύνη μας να συνεχίσουμε τη μεταρρυθμιστική πορεία, ενδυναμώνοντας ακόμη περισσότερο την πατρίδα και το νησί μας.
Προχωρώντας σταθερά, τολμηρά, μπροστά.
Υπό το βάρος αυτής της ευθύνης και με αίσθημα προσφοράς στον τόπο μας αποδέχθηκα την πρόσκληση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου ως υποψήφια Βουλευτής στο Ν. Λευκάδας και τον ευχαριστώ που με τίμησε, για μια ακόμη φορά, με την εμπιστοσύνη του.
Ζητώ λοιπόν τη στήριξή σας για να προασπίσω τα κοινά μας συμφέροντα και τους κοινούς μας σκοπούς και από τα έδρανα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ακόμη πιο αποφασιστικά, πιο δυναμικά και πιο αποτελεσματικά.
Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους τους συναγωνιστές και της συναγωνίστριες, τα μέλη του κόμματός μας, τους φίλους και τις φίλες που στηρίζουν την παράταξη μας.
Είμαι βέβαιη ότι, με τη συνδρομή όλων, ο αγώνας μας θα δικαιωθεί και πάλι.
Γεωργία Αυγερινού,
Υποψήφια Βουλευτής Ν. Λευκάδας,
Υπηρετώντας τον Άνθρωπο