Κοπή Πίτας Π.Σ. ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ με άρωμα Μεγανησίου

Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011 στις 7 το βράδυ ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επτανησίων στο Γαλάτσι , όπως κάθε χρόνο έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της πόλης.

Από νωρίς η αίθουσα του πνευματικού κέντρου ήταν κατάμεστη περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Παρόντες σύσσωμο το νέο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης και εκπρόσωποι όλων των πολιτιστικών και πολιτικών φορέων της περιοχής. Παρών όπως πάντα και ο συμπατριώτης μας πολιτικός πρόην πρόεδρος της βουλής των Ελλήνων κος Απόστολος Κακλαμάνης

Την πίτα όπως συνηθίζεται έκοψε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ που ξεκίνησε με ένα σύντομο χαιρετισμό και ευχές που εντυπωσίασαν.

Το μέλος του Δ.Σ Κατερίνα Γαστεράτου έκανε μια σύντομη αναδρομή για τα κάλαντα στα Επτάνησα.

Η χορωδία ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ υπό την διεύθυνση του μαέστρου κου Στέφανου Καρδιόλακα εντυπωσίασε και καταχειροκροτήθηκε. Το ίδιο και το χορευτικό του Συλλόγου με χοροδιδάσκαλο τον κου Γιάννη Γκούλτα  όπου παρουσίασαν χορούς από τα Κύθηρα.

Χαιρετισμό απηύθυναν στους παρισταμένους ο Δήμαρχος κος Κυριάκος Τσίρος και ο συμπατριώτης μας κος Απόστολος Κακλαμάνης.

Στο Σύλλογο των Επτανησίων κάθε χρονιά ο πήχης ανεβαίνει και ψηλότερα.

Ας είμαστε όλοι καλά να έχουμε μια καλή χρονιά, και δύναμη να προσπαθούμε για καλύτερες μέρες στον πολιτισμό μας και την καθημερινότητα.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=7Z2dw1rXOoc’]

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=x4Syw5IFJq8′]

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=lsXiev_Y_9s’]

Το MeganisiTimes εύχεται  στον δικό μας κο Γιάννη Ζαβιτσάνο, να συνεχίσει μαζί με το συμβούλιο το πολύ καλό έργο που κάνουν και να έχουν μία χαρούμενη και δημιουργική  χρονιά, κρατώντας και προβάλλοντας τη πολιτιστική κληρονομιά των Επτανήσιων.

Πηγή: Π.Σ. Επτανησίων Γαλατσίου