Όροι χρήσης

F.A.Q.

Γιατί υπάρχει το FAQ και οι όροι χρήσης;

Στην προσπάθεια να εξασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία του blog είναι απαραίτητο να θέσουμε κάποιους όρους χρήσης.

Δεδομένου ότι το MeganisiTimes.gr είναι στα πρώτα του βήματα, παρακαλείστε να ελέγχετε συχνά τους όρους χρήσης γιατί ενδέχεται να αλλάξουν.

-Μπορώ να αναδημοσιεύσω ένα άρθρο στο blog μου;

Φυσικά, αρκεί το άρθρο να διατηρείται αναλλοίωτο και να συνοδεύεται από αναφορά στο πρωτότυπο.

Αν το άρθρο στο MeganisiTimes.gr είναι αναδημοσίευση από 3ο blog, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε είτε με τον συντάκτη του, είτε με τον διαχειριστή πριν προχωρήσετε σε αναδημοσίευση.

-Υπάρχουν κανόνες για τα σχόλια;

Δείτε στους όρους χρήσης.

-Πως μπορώ να αναρτήσω ένα άρθρο;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο εξής email:

themeganisitimes@gmail.com

Το άρθρο σας μπορεί να αναδημοσιευθεί σε blog τρίτων.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ meganisitimes.gr

Το meganisitimes.gr προσφέρει τις υπηρεσίες του με τους ακόλουθους όρους χρήσης τους οποίους ο χρήστης καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε χρήση των υπηρεσιών του μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως και συναινεί στην εφαρμογή τους. Χρησιμοποιώντας καθ’ οποιονδήποτε τρόπο τον δικτυακό τόπο meganisitimes.gr αποδέχεστε πλήρως τους παρόντες όρους χρήσης, οι οποίοι και αποτελούν δεσμευτική συμφωνία ανάμεσα σε εσάς και τους δημιουργούς του meganisitimes.gr, ισχύοντες ωσάν να τους έχετε υπογράψει εγγράφως.

Σε οποιαδήποτε μεταγενέστερη τροποποίηση αυτών των όρων χρήσης, η χρήση εκ μέρους σας του meganisitimes.gr σε επόμενο χρόνο σημαίνει και την εκ νέου αποδοχή εκ μέρους σας των νέων όρων χρήσης και την δέσμευσή σας από αυτούς.

1. ΣΧΟΛΙΑ

1. Οι συντάκτες και ο διαχειριστής δεν είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν σε σχόλια τρίτων.

2. Τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συντακτών τους και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις απόψεις του MeganisiTimes.

Ενδεικτικά δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που:

α) δεν είναι γραμμένα στα Ελληνικά.

β) δεν συνοδεύονται από το αληθές ονοματεπώνυμο (προσποιούμενοι τρίτο πρόσωπο).

γ) δημοσιεύουν προσωπικά στοιχεία του χρήστη ή άλλου προσώπου

δ) περιέχουν διαφημιστικό περιεχόμενο

ε) επαναλαμβάνονται

ζ) περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο για τον διαχειριστή, τους συντάκτες ή οποιονδήποτε τρίτο

η) αποτελούνται από κεφαλαία γράμματα μόνο.

θ) αποτελούν προϊόν spam.

Σε κάθε περίπτωση ο διαχειριστής και οι συντάκτες του meganisitimes.gr μπορούν και θα αφαιρούν σχόλια με το παραπάνω περιεχόμενο καθώς και σχόλια που θεωρούν ότι αντίκεινται στον σκοπό και στην εύρυθμη λειτουργία του meganisitimes.gr.
Ο διαχειριστής και οι συντάκτες του meganisitimes.gr δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για τυχόν δημοσίευση υβριστικού ή παράνομου περιεχομένου στα σχόλια των αναρτήσεων τους. Σε περίπτωση που ειδοποιηθούν μέσω e-mail για το παράνομο ή υβριστικό περιεχόμενο δικαιούνται να αφαιρέσουν το εν λόγω περιεχόμενο το συντομότερο δυνατό.

2. ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Το MeganisiTimes.gr περιλαμβάνει συνδέσμους ή/και διαφημίσεις προς άλλους δικτυακούς τόπους, που ελέγχονται από τρίτους φορείς. To MeganisiTimes.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο αυτών των δικτυακών τόπων, την ασφάλειά ή καταλληλότητά τους και διευκρινίζει ότι εισέρχεστε σε αυτούς με δική σας ευθύνη.

3. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Το θέμα με το οποίο παρουσιάζεται το meganisitimes.gr έχει σχεδιαστεί από την Bavotasan.com η οποία διατηρεί και τα όποια δικαιώματα στο σχεδιασμό του.

Η μορφοποίηση και η επιλογή της διάταξης του περιεχομένου καθώς και το ίδιο το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου meganisitimes.gr αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του δημιουργού ή / και του διαχειριστή του σύμφωνα με το νόμο 2121/1993 “Περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας”, όπως αυτός έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα από τις διεθνείς συμβάσεις που έχει υπογράψει η Ελλάδα, με εξαίρεση το υλικό που αναδημοσιεύεται και το οποίο συνοδεύετε από αναφορά στο πρωτότυπο.

Ενδεικτικά επιτρέπετε η αναδημοσίευση περιεχομένου υπό την προϋπόθεση ότι συνοδεύεται από αναφορά στο πρωτότυπο και ότι παραμένει αναλλοίωτο.

Απαγορεύεται η αντιγραφή χωρίς αναφορά στο πρωτότυπο, τροποποίηση και η με οποιονδήποτε τρόπο μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογισμικού και του περιεχομένου του meganisitimes.gr, χωρίς την άδεια του διαχειριστή.

4. ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, οι χρήστες απαγορεύεται να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του meganisitimes.gr για:

α) Μίμηση ή καθ’ οιονδήποτε τρόπο αλλοίωση των στοιχείων του δικτυακού τόπου meganisitimes.gr με σκοπό την παραπλάνηση ως προς την προέλευση του περιεχομένου που μεταδίδεται μέσω των υπηρεσιών του meganisitimes.gr

β) Δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση αυτόκλητης ή ανεπιθύμητης διαφήμισης ή άλλου περιεχομένου προώθησης προϊόντων, την αποστολή ανεπιθύμητων και μη προσκαλούμενων από τον λήπτη ηλεκτρονικών μηνυμάτων και οποιαδήποτε άλλη μορφή ανεπιθύμητης προώθησης περιεχομένου.

γ) Δημοσίευση ή αποστολή προσωπικών στοιχείων

5. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Το meganisitimes.gr δεν εγγυάται την ακρίβεια, εγκυρότητα ή ορθότητα των πληροφοριών (με οποιαδήποτε μορφή και αν παρέχονται, π.χ. εικόνες, κείμενα, γραφικά κ.τ.λ.) που περιλαμβάνονται σε αυτό. Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το meganisitimes.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του meganisitimes.gr, στην χρήση των οποίων προβαίνει με δική του πρωτοβουλία.

Επισκέπτεστε τις σελίδες του meganisitimes.gr με αποκλειστικά δική σας πρωτοβουλία και ευθύνη.
Η ευθύνη για την αρτιότητα, ακρίβεια, πληρότητα, επάρκεια, νομιμότητα και καταλληλότητα του περιεχομένου των συνδέσεων , συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων με οποιονδήποτε τρόπο και αν εμφανίζονται, ανήκει αποκλειστικά στους δικτυακούς τόπους/εταιρείες που το παρέχουν.

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο meganisitimes.gr συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων με οποιονδήποτε τρόπο και αν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

6. ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Το περιεχόμενο του meganisitimes.gr παρέχεται «όπως ακριβώς είναι» χωρίς καμία εγγύηση ρητή ή τεκμηριωμένη με οποιοδήποτε τρόπο.

Το meganisitimes.gr δεν παρέχει καμία ρητή εγγύηση, ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι λειτουργίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενά του θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα επιδιορθώνονται. Επίσης το meganisitimes.gr δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συνεργαζόμενο site ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή των χρηστών δεν περιέχουν “ιούς” ή άλλα επιζήμια συστατικά.

Σε καμία περίπτωση το meganisitimes.gr, οι αρθρογράφοι του ή τα πρόσωπα που συνδέονται με αυτό δεν είναι υπεύθυνοι απέναντί σας για οποιαδήποτε τυχόν ζημία σας προκληθεί από την χρήση του meganisitimes.gr

7. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του meganisitimes.gr, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους, διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες, που έχει υπογράψει η χώρα. Αποδεχόμενοι τους παρόντες όρους χρήσης αποδέχεστε και την αποκλειστική δωσιδικία των Δικαστηρίων των Αθηνών.

Όλοι οι ανωτέρω όροι συνομολογούνται ως ουσιώδεις. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του meganisitimes.gr και του χρήστη υπηρεσιών του και δεν δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή. Για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει μεταξύ του meganisitimes.gr και οποιουδήποτε χρήστη, είναι απαραίτητη η προσπάθεια εξωδικαστικής και συμβιβαστικής επίλυσης της διαφοράς.

Εάν δεν συμφωνείτε με τους παρόντες Όρους Χρήσης οφείλετε να μη χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του meganisitimes.gr.