Δελτία τύπου βουλευτή κου Μαργέλη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ ο Δίαυλος

Με ευχαρίστηση  ανακοινώνουμε στους συμπολίτες μας πως με την υπ’ αριθ. 1059/22-06-2011 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσου  Αποστολόπουλου (την οποία σας επισυνάπτουμε) εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ  το έργο «Διαπλάτυνση Διαύλου Λευκάδας», με προϋπολογισμό για 1η Εγγραφή στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ύψους 22.631.000 ευρώ.

Πρόκειται  για ένα μεγάλο έργο – έναν σημαντικό θαλάσσιο δρόμο – που θα διευκολύνει τον θαλάσσιο τουρισμό στην Λευκάδα, το Μεγανήσι, τον Κάλαμο και τον Καστό και θα συμβάλει αποφασιστικά στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας.

Η προσπάθεια για την διαπλάτυνση και εκβάθυνση του Διαύλου της Λευκάδας ξεκίνησε από το 2000 με την ανάθεση εκπόνησης της σχετικής μελέτης. Συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε τον τελευταίο χρόνο με την συμπλήρωση των αναγκαίων αδειοδοτήσεων και κυρίως την εξασφάλιση της απαραίτητης πίστωσης ύστερα από επίπονη και συστηματική προσπάθεια.

Για το θέμα ο βουλευτής Σπύρος Μαργέλης δήλωσε: «Χαίρομαι γιατί με σοβαρότητα και δουλειά καταφέρνουμε σε πολύ δύσκολες συνθήκες να κερδίζουμε ένα ακόμη σημαντικό έργο για την Ανάπτυξη της Λευκάδας».

Από το Γραφείο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εγκρίθηκε η δημοπράτηση του Νοσοκομείου

Με ξεχωριστή ικανοποίηση ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως με την υπ’αριθμ. 1049/22-06-2011 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσου  Αποστολόπουλου (την οποία σας επισυνάπτουμε) εγκρίθηκε η δημοπράτηση του νέου Νοσοκομείου της Λευκάδας προϋπολογισμού 36.000.000 ευρώ και μέσα στις προσεχείς ημέρες θα σταλεί στις εφημερίδες η διακήρυξη για τον διεθνή διαγωνισμό ανάθεσης του έργου.

Επισημαίνουμε πως η δημοπράτηση του νέου Νοσοκομείου γίνεται μέσα στο χρονοδιάγραμμα που έχουμε ανακοινώσει πριν από πέντε μήνες και επαναλάβει πολλές φορές από τότε.

Με την δουλειά μας, τη συνέπειά μας και την συναίσθηση της ευθύνης μας απέναντι στους συμπολίτες μας απαντάμε στην κινδυνολογία, την σύγχυση και την άρνηση από πολλές πλευρές που ζήσαμε τον τελευταίο καιρό.

Αποδεικνύεται πως όταν βάζουμε στόχους, τους χρεωνόμαστε και τους παλεύουμε με γνώση και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, μπορούμε ακόμα και μέσα στη δύσκολη συγκυρία που ζούμε να αξιοποιούμε τις δυνατότητες που υπάρχουν και να κερδίζουμε κορυφαία έργα για τον τόπο μας όπως το νέο Νοσοκομείο.

Η προσπάθεια συνεχίζεται.

Από το Γραφείο Τύπου

Ακολουθούν οι δύο αποφάσεις (κάντε κλικ και ξανά κλικ στο ενεργό τμήμα):

ΑΠΟΦΑΣΗ+Ε..

ΕΓΚΡΙΣΗ+Δ..