Προ των πυλών το Champion All Star Day Λευκάδα 2012

Οι αθλήτριες του All Star Day στο Δημαρχείο

Η γιορτή του γυναικείου βόλεϊ, που φέτος φιλοξενείται στη Λευκάδα, ξεκινάει με εκδηλώσεις την Παρασκευή και θα κορυφωθεί με το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στις Ελληνίδες και τις Ξένες αστέρες της Α1 τη Κυριακή 19 Φεβρουαρίου.
Από το απόγευμα της Πέμπτης θα βρίσκεται στο νησί του Ιονίου αντιπροσωπεία αθλητριών που το πρωί της Παρασκευής θα επισκεφθεί το δημαρχείο της πόλης και στη συνέχεια θα πάει σε σχολεία της περιοχής.
Τα αστέρια του γυναικείου βόλεϊ θα συνομιλήσουν με τους μικρούς μαθητές και θα μοιράσουν προσκλήσεις για το παιχνίδι της Κυριακής.
Το απόγευμα του Σαββάτου, μαζί με την… guest star της διοργάνωσης, Βίκυ Χατζηβασιλείου, οι αθλήτριες θα επισκεφτούν ένα ίδρυμα για παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Η άφιξη των αθλητριών στην Λευκάδα θα γίνει το Σάββατο το μεσημέρι και χορηγός για την μετακίνηση τους είναι το ΚΤΕΛ Λευκάδας. Με την άφιξη τους στη Λευκάδα και στο ξενοδοχείο IONION STAR, όπου θα μείνουν οι αποστολές, θα γίνει η συνέντευξη Τύπου (2μ.μ.) παρουσία αθλητριών, προπονητών και παραγόντων της ΕΟΠΕ και της Λευκάδας.

Διοργανωτές
E.O.Π.Ε.  | ΕΣΠΕΔΕ | ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ | iframe
www.volleyball.gr | www.espede.gr | www.dimoslefkadas.gr | www.iframe.gr
Χορηγός Ονομασίας: Champion
Μέγας Χορηγός: Zarkalis Business Services
Χορηγοί Διαμονής: Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας
Χορηγός Μετακίνησης: ΚΤΕΛ Ν.Λευκάδας
Χορηγοί Επικοινωνίας: OTE-TV, Sportday, Sport-fm.gr, Star.gr, Enery 934, prevezasports, lefkadapress.gr, lefkadasportnews.gr

Ραντεβού στις 19 Φεβρουαρίου, και ώρα 15.00 στο κλειστό Γυμναστήριο της Λευκάδας

~~~

Οι αθλήτριες του All Star Day στο Δημαρχείο

H γιορτή του βόλλεϊ ξεκίνησε ήδη στην Λευκάδα από χθες το βράδυ που έφτασαν οι πρώτες αθλήτριες. Σήμερα το πρωί η Τζίνα Λαμπρούση και η Πένυ Καραγκούνη του Ηρακλή Κηφισιάς μαζί με το διευθυντή της Ομοσπονδίας, Χάρη Σπηλιάκο, επισκέφθηκαν το δημαρχείο όπου είχαν συνάντηση με το δήμαρχο, Κώστα Αραβανή, την αντιδήμαρχο, Ζωή Σκιαδά, και τον υπεύθυνο δημοτικό σύμβουλο για αθλητικά θέματα, Ευτύχη Ζουριδάκη. » Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για την Λευκάδα να υποδέχεται ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις αθλητριες και παράγοντες που για πρώτη φορ μεταφέρουν στην Περιφέρεια μια τόσο μεγάλη διοργάνωση. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, την Ζωή Σκιαδά και τον Ευτύχη Ζουριδάη που δούλεψαν πολύ για να έχουμε μια άψογη διοργάνωση. Εύχομαι αυτό το τριήμερο να είναι ένα τριήμε – γιορτή για τον αθλητισμό αλλά και μια ευκαιρία ανάτασης για όλους μας στις δύσκολες μέρες και συγκυρίες που περνάμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος υποδεχόμενος τα κορίτσια. Στη συνέχεια ο Διευθυντής της Ομοσπονδίας, Χάρης Σπηλιάκος, αφού ευχαρίστησε το δήμαρχο για τη φιλοξενία και τη διοργάνωση,  επεσήμανε ότι είναι η πρώτη φορά όπου η κορυφαία διοργάνωση του βόλλεϊ μεταφέρεται στην Περιφέρεια και δείχνει πραγματικά τις προθέσεις της Ομοσπονδίας για αποκέντρωση των αθλητικών δραστηριοτήτων.  Στα ίδια πλαίσια κινήθηκαν και οι αθλήτριες τονίζοντας την καινοτομία  της διοργάνωσης να γίνει σο μικρότερο νομό της χώρας , την Λευκάδα. Η αντιδήμαρχος, Ζωή Σκιαδά μίλησε για την προσπάθεια που έχει γίνει ώστε την Κυριακή να είναι μια άψογη διοργάνωση. Τα κορίτισια υπέγραψαν τις φανέλες τους με το 4 και το 14 τις οποίες χάρισαν στο δήμαρχο, την αντιδήμαρχο και τον Ευτύχη Ζουριδάκη και αμέσως μετά ξεκίνησαν την περιοδεία τους στα σχολεία για να μιλήσουν με τους μαθητές και να τους καλέσουν στο κορυφαίο γεγονός του βόλλΊ που είναι το all star day… Επίσης ευχαρίστησαν τους δύο μεγάλους χορηγούς αυτής της διοργάνωσης που είναι η Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας και το ΚΤΕΛ. Οι αθλήτριες των άλλων ομάδων θα φτάσουν στην Λευκάδα αύριο το μεσημέρι όπου στο Ionion star θα δοθεί συνέντευξη τύπου. Την Κυριακή θα γίνουν δύο αγώνες. Ο πρώτος στις 15.00 με τις επίλεκτες αθλήτριες της Δυτικής Ελλάδας και στις 17.00 με τις top αθλήτριες της Α1  Εθνικής κατηγορίας.

Πηγή: LefkadaPress