Αναμένονται δύο νέα βιβλία του Δημήτρη Μαμαλούκα

Την κυκλοφορία το Φθινόπωρο δύο νέων του βιβλίων προαναγγέλλει μέσα από το ιστολόγιό του ο συντοπίτης μας συγγραφέας Δημήτρης Μαμαλούκας. Όπως γράφει:

«Πρώτα ο Θεός, κι έπειτα η κρίση, στις 18 Σεπτεμβρίου 2012 θα κυκλοφορήσει το καινούργιο μου μυθιστόρημα ενηλίκων με τίτλο «Κράτα μου το χέρι» στη σειρά «Ψ» των εκδόσεων Ψυχογιός. Δεν πρόκειται για αστυνομικό μυθιστόρημα… να το οπισθόφυλλό του:

Ένας άνθρωπος φτάνει μια νύχτα σε μια άγνωστη πόλη. Έχει αφήσει πίσω την προηγούμενη ζωή του θέλοντας να ξεφύγει από την κατάρα που τον συνοδεύει. Τώρα έχει σαν μοναδικό του σκοπό τη συγγραφή του βιβλίου του.

Τα λεφτά που διαθέτει του επιτρέπουν να νοικιάσει μόνο ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα στο πίσω μέρος μιας ψηλής πολυκατοικίας στην πρόσοψη της οποίας υπάρχει ένα μεγάλο σινεμά. Ο εκκωφαντικός θόρυβος από τα ηχεία του σινεμά όμως τον υποχρεώνει να περνάει τις ώρες των προβολών έξω από το σπίτι του.

Εκείνες τις απογευματινές και κυρίως τις βραδινές ώρες θα περιπλανηθεί στην πόλη, απόλυτα προσηλωμένος στο σκοπό του, ώσπου η μοίρα θα στείλει στο δρόμο του μια πολύ νεαρή κοπέλα που ζει στη σκιά κάποιων σκοτεινών και απεχθών ανθρώπων. Η συνάντηση αυτή θα είναι η καταστροφή ή η σωτηρία του…

Ένα αλληγορικό και συμβολικό μυθιστόρημα, ένα μοντέρνο παραμύθι για την ύπαρξη, τη μοναξιά, το τέλος και την αιώνια μάχη του Καλού και του Κακού.

Επίσης τον Νοέμβριο του 2012 θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Ψυχογιός το βιβλίο 3 της σειράς Τα Παιδιά του Χρόνου με ήρωες τον Κρις Πινόκιο και τη Νοεμί Αστράκη. Τίτλος: «Ο μοναδικός Άλμπερτ», φόρος τιμής στον τρίτο πρωταγωνιστή μου.»