Διαδημοτική συνάντηση για το αεροδρόμιο του Ακτίου

Συνάντηση για το αεροδρόμιο του Ακτίου θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Λευκάδα με στόχο τον συντονισμό ενεργειών για την καλύτερη τουριστική προβολή της περιοχής.

Η συνάντηση θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 6.30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Ιόνιον Σταρ της Λευκάδας και θα παρευρεθούν οι εκπρόσωποι των θεσμικών τουριστικών φορέων των «δορυφόρων» προορισμών που εξυπηρετούνται από το αεροδρόμιο του Ακτίου.

Στην σύσκεψη έχουν κληθεί να συμμετάσχουν μεταξύ άλλων οι αντιπεριφερειάρχες Πρέβεζας και Λευκάδας κ. Ιωάννου και κ. Βερύκιος, οι Δήμαρχοι Ανακτορίου και Μεγανησίου κ. Σολδάτος, κ. Ζαβιτσάνος, Πρέβεζας κ. Μπαΐλης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Γιαμάς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας Πολύκαρπος Χαλκίδης, ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πρέβεζας κ. Ευθυμίου και άλλοι επιμελητηριακοί και τουριστικοί παράγοντες, από την ευρύτερη περιοχή.

Οι φορείς, θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν προτάσεις για την από κοινού τουριστική ανάπτυξη και προβολή των συνεργαζόμενων προορισμών, «οριοθετώντας» το αεροδρόμιο του Ακτίου ως σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή.

(Πηγή: www.kolivas.de)