ΠΑΣ Μεγανησίου – Άγιος Πέτρος 3 – 1

Βίντεο

ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ -ΑΓ ΠΕΤΡΟΣ 3-1

Με νίκη και καλό ποδόσφαιρο έκλεισε τις υποχρεώσεις του απέναντι στην ομάδα του ΑΓ ΠΕΤΡΟΥ  ο ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ για το πρωτάθλημα της Β ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ .
Το τελικό σκορ 3-1 αδικεί  την ομάδα του ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ ,  βάση με την εικόνα που είχε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού θα μπορούσε να είχε πετύχει ακόμα δύο με τρία γκολ.
Στο δεύτερο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης ο ΠΑΣ είχε δοκάρι με τον Αποστόλη Πολίτη και έδειξε από νωρίς στον αντίπαλο την διάθεση του .
Η μια φάση διαδεχόταν την άλλη για την ομάδα του ΠΑΣ , αλλά οι παίχτες του ΑΓ ΠΕΤΡΟΥ είχαν ψηλά την άμυνα τους και έβγαζαν το τεχνητό οφσάιντ σωστά . Έως το 22ο λεπτό που ο ΠΑΣ κατάφερε να το σπάσει με  το   Μιχάλη Κοντογιώργη .Ο Κοντογιώργης   πήρε την μπάλα από κανονική θέση και με επέλαση μπήκε στην περιοχή,  όλα έδειχναν ότι θα χριστεί σκόρερ αλλά αντί να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι προτίμησε σιγουρέψει το γκολ και  να δώσει πάσα (κάτι που χαρακτηρίζει την κλάση του )  στον Αποστόλη Πολίτη που με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκόρ .
Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμού από τους φιλάθλους του ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ για το πρώτο γκολ ήρθε άλλο ένα στο 30ο λεπτό από τον Κοντογιώργη  που για μια ακόμη φορά έσπασε το τεχνητό οφσάιντ και δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον τερματοφύλακα του ΑΓ ΠΕΤΡΟΥ  και να κάνει το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς .
Δυστυχώς ο καλύτερος μέχρι εκείνη την στιγμή παίχτης του ΠΑΣ στο 34ο Μιχάλης Κοντογιώργης δεν κατάφερε να συνεχίσει τον αγώνα και με αναγκαστική αλλαγή έδωσε την θέση του στο Πολίτη Σπύρο .
Το ημίχρονο έκλεισε με το ίδιο μοτίβο και τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Στέφανο Αχμέτη απλό θεατή του αγώνα .
Το δεύτερο ημίχρονο  ξεκίνησε όπως το πρώτο με τον ΠΑΣ να μπαίνει δυνατά και να χάνει δύο  καλές ευκαιρίες με Στραγαλίνο και Πολίτη  για να μεγαλώσει το σκορ.
Επειδή όμως  όπως λέμε στην ποδοσφαιρική διάλεκτο  η μπάλα τιμωρεί  ο ΠΑΣ ΣΤΟ 72ο λεπτο κατάφερε να βάλει την ομάδα του ΑΓ ΠΕΤΡΟΥ ξανά στο παιχνίδι .Με κοντινή κεφαλιά ο επιθετικός του ΑΓ ΠΕΤΡΟΥ έκανε το 2-1 και έδωσε ενδιαφέρον στα 20 περίπου εναπομείναντα λεπτά του αγώνα.
Το ενδιαφέρον που απόκτησε ο αγώνας μάλλον ζήλεψε ο μεσοεπιθετικός του ΑΓ ΠΕΤΡΟΥ  και ήθελε να γίνει αυτός ο πρωταγωνιστής που στο 75ο λεπτό του αγώνα ,  επειδή θεώρησε ότι αδικήθηκε από τον διαιτητή κ Σολδάτο σαν μαινόμενος ταύρος έβριζε  τα θεία και απειλούσε παίχτες και τεχνικό τιμ της ομάδας του ΠΑΣ  ( δέχτηκε κόκκινη κάρτα ) .Λογικό ήταν η εξέδρα να ξεσηκωθεί και όλα να δείχνουν ότι η κατάσταση πάει να ξεφύγει .Ευτυχώς οι ψυχραιμότεροι κατάφεραν να ηρεμήσουν τα πράγματα και να συνεχιστεί κανονικά ο αγώνας με την διαφορά όμως ότι οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίχτες γιατί επάνω στην ένταση ο Σολδάτος Κώστας από την ομάδα του ΠΑΣ διαπληκτίστηκε με παίχτη της αντίπαλης ομάδας και δέχθηκε και αυτός κόκκινη κάρτα .
Το μικρό σε έκταση επεισόδιο έδειξε ότι επηρέασε τις δύο ομάδες και από εκεί και μετά δεν είδαμε κάτι το αξιόλογο  μέχρι το 90ο λεπτό που ο Γιώργος Κώνστας , αυτός ο παίχτης που κοσμεί  το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με την παρουσία του  από απευθείας φάουλ από την μεσαία  γραμμή κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα  κάνοντας το 3-1 βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα στην μεγάλη νίκη του ΠΑΣ .
Οι έντεκα που ξεκίνησαν για τον ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ
ΑΧΜΕΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΔΑΓΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ – ΚΩΝΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ- ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΚΩΝΣΑΝΤΙΝΟΣ -ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ -ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ- ΣΤΡΑΓΑΛΙΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ -ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ-ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
Αλλαγές:ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ -ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ – ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΖΩΗΣ .
Ρεπορτάζ & Βίντεο: Στάθης Πολίτης (Γάντζος ) 
 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΤΕΛΙΚΗ)

1.Α.Ο.ΠΛΑΓΙΑΣ          55

2.ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΥΔΡΙΟΥ        50

3.ΙΩΝΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ        49

4.A.O.ΚΑΡΥΑΣ   37

5.ΚΑΤΟΥΝΑ  32

6. Α.Ο.ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ    28

7.ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ       25

8.ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΜΑΡΑΝΤΟΧΩΡΙΟΥ      23

9.ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ       22

10.ΛΕΥΚΑΤΑΣ    18

11.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩ Ν    17

12.Α.Ο.ΣΥΒΡΟΥ    5