Μήνυμα βουλευτή και δημάρχου για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

Αγαπητά παιδιά,
Σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής σας, θέλω να σας εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου για καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Οι προσπάθειες και ο κόπος σας όλη τη χρονιά φτάνουν τώρα στην κορύφωσή τους και εύχομαι να ανταμειφθούν.
Αντιλαμβάνομαι πλήρως το άγχος και την πίεση που μπορεί να νιώθετε. Θυμηθείτε ότι οι εξετάσεις αυτές είναι απλώς ένας σταθμός στην πορεία της ζωής σας και όχι ο τελικός προορισμός. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, η αξία σας δε μετριέται από έναν βαθμό ή μια επίδοση. Το σημαντικό είναι να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να είστε υπερήφανοι για την προσπάθειά σας.
Θέλω επίσης να συγχαρώ τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς σας, που στάθηκαν δίπλα σας σε όλη αυτή τη διαδρομή, παρέχοντάς σας την απαραίτητη στήριξη και καθοδήγηση.
Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε κάθε έναν από εσάς και να πετύχετε τους στόχους και τα όνειρά σας.
Γεράσιμος Ι. Κατωπόδης
Δήμαρχος Μεγανησίου

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα, 30 Μαΐου 2024

Μήνυμα του Βουλευτή Ν. Λευκάδας, Θανάση Καββαδά,

για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Σε όλα τα παιδιά που από σήμερα μπαίνουν στη δοκιμασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων, εύχομαι καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα.

Όλα τα προηγούμενα χρόνια της προετοιμασίας θυσιάσατε τον ελεύθερο χρόνο σας για να αφιερωθείτε στο διάβασμα. Τώρα χρειάζεται αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, ηρεμία και να αξιοποιήσετε τις γνώσεις που πήρατε.

Το τέλος αυτής της προσπάθειας είναι η αρχή του μεγάλου ταξιδιού όχι μόνο στην ανώτατη παιδεία, αλλά στην ενήλικη ζωή, όπου θα σας ανοιχθούν νέοι ορίζοντες και θα αποκτήσετε νέες εμπειρίες. Γι’ αυτό εύχομαι ολόψυχα να ανταμειφθεί ο αγώνας σας και να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας – χωρίς να ξεχνάτε ότι οι Πανελλαδικές είναι ένα μόνο βήμα που δεν καθορίζει απαραίτητα την πορεία σας. Θα σας δοθούν και άλλες δυνατότητες. Στον μεγάλο δρόμο της ζωής, σημασία έχουν οι στόχοι και η προσπάθεια.

Στους γονείς που στάθηκαν δίπλα στα παιδιά τους όλο το προηγούμενο διάστημα εύχομαι να δικαιωθούν οι κόποι τους και στους εκπαιδευτικούς να τους συγχαρώ για όσα προσφέρουν καθημερινά στους μαθητές και τις μαθήτριές τους.