Ραντεβού στην ΕΡΤ τον Σεπτέμβρη στην «Αρχελάου 5», σε σενάριο Παναγιώτη Μαρκεζίνη!

Ο ευτραφής, πλην ταλαντούχος, Μεγανησιώτης Πάνος Μαρκεζίνης (όχι αυτός με τα λαχούρια, αυτός είναι ο Δεληβοριάς) συμμετέχει στην συγγραφή του σεναρίου της νέας καθημερινής κωμικής σειράς «Αρχελάου 5», που θα προβάλλεται από τον Σεπτέμβρη στην ΕΡΤ. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και να σκίσει σε νούμερα!

Δείτε το δελτίο τύπου του καναλιού:

Τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η ΕΡΤ μάς προσκαλεί στην «Αρχελάου 5», να γίνουμε όλοι συγκάτοικοι στην πολυκατοικία στο Παγκράτι, όπου εκτυλίσσεται η υπόθεση της καθημερινής κωμικής σειράς, που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1. Μια σύγχρονη κωμωδία, με έξυπνο χιούμορ, πολυδιάστατους χαρακτήρες, τη φρέσκια σκηνοθετική  ματιά των Λήδας Βαρτζιώτη, Δημήτρη Τσακαλέα και Φωτεινής Κοτρώτση, με εξαιρετικούς ηθοποιούς και συντελεστές.

Στην τρέλα της Αθήνας τού σήμερα, πέντε χαρακτήρες φαινομενικά διαφορετικοί μεταξύ τους, γεμάτοι αντιθέσεις και αντιφάσεις, έρχονται κοντά με αφορμή το μπαρ της Αρχελάου 5, στο Παγκράτι, που ανοίγει ο ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Στέφανος. Παρεξηγήσεις, τσακωμοί, εκπλήξεις, απρόοπτα, όμορφες στιγμές και παράξενα γεγονότα συνθέτουν με κωμικό τρόπο την κοινή καθημερινότητα των πέντε αυτών ανθρώπων αλλά και κάποιων άλλων, που εισβάλλουν δυναμικά στη ζωή τους…

Ο ματαιόδοξος Στέφανος, ο κουλτουριάρης σκηνοθέτης Ορφέας, η απελευθερωμένη Δώρα, η συντηρητική Λυδία και η αδίστακτη Κέλλυ αντιμετωπίζουν την τρέλα της Αθήνας ζώντας τραγελαφικές καταστάσεις.

«Αρχελάου 5», μια καθημερινή σύγχρονη κωμωδία βγαλμένη μέσα από την ίδια τη ζωή.

Σκηνοθεσία: Λήδα Βαρτζιώτη, Δημήτρης Τσακαλέας, Φωτεινή Κοτρώτση
Σενάριο: Μαργαρίτα Γερογιάννη, Παναγιώτης Μαρκεζίνης, Θάνος Νασόπουλος
Παίζουν: Μελέτης Ηλίας, Δημήτρης Πιατάς, Γιάννης Καράμπαμπας, Νατάσσα Εξηνταβελώνη, Χάρης Χιώτης, Άλκηστις Ζιρώ κ.ά.
Παραγωγή: ΕΡΤ
Εκτέλεση παραγωγής: Αργοναύτες Α.Ε.