Εκλογοαπολογιστική συνέλευση ΜΕΝΤΗ

Αγαπητοί φίλοι και συμπατριώτες το Δ.Σ. του ΜΕΝΤΗ εύχεται σε όλους Χρόνια Πολλά με υγεία σε κάθε σπίτι και ευτυχισμένο το 2023. Το Δ.Σ μετά από συνέλευση του αποφάσισε την διεξαγωγή Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης και Κοπή Πίτας την ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στις 18:00 στο Δημαρχείο του ΒΥΡΩΝΑ

Είναι μια διαδικασία που έπρεπε να είχε πραγματοποιηθεί νωρίτερα. Λόγω διάφορων αντικειμενικών δυσκολιών τις πραγματοποιούμε τώρα.

Όσο αναφορά την δράση του Συνδέσμου

Η τελευταία θητεία του ΔΣ δυστυχώς έπεσε πάνω στην παγκόσμια πανδημία του κορονοϊού. Μια πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους μας όπως και για τον Σύνδεσμο που δυσκολεύτηκε σε αυτές τις συνθήκες να δράσει να υλοποιήσει μια σειρά από αποφάσεις του. Με όλα αυτά το ΔΣ αν και ιδιαίτερα μουδιασμένο μαζευόταν συζητούσε έπαιρνε αποφάσεις και προσπαθούσε να υλοποιήσει όσο το δυνατό γινόταν μια σειρά εκδηλώσεων όσο αυτό ήταν δυνατό. Προφανώς και υπήρχαν αντικειμενικές δυσκολίες (που αυτές υπάρχουν και σε καλύτερες εποχές) όπως και ευθύνες για καθυστερήσεις για υλοποιήσεις αποφάσεων. Το διάστημα αυτό ο ΜΕΝΤΗΣ έκανε βήματα για να μπορέσει να συμμορφώσει τα οικονομικά του μέσα από συνδρομές, εισφορές και λίγες εκδηλώσεις.

Το ΔΣ έχοντας αυτά υπόψιν του και αυτοκριτικά αναλαμβάνει όλα τα παραπάνω και καλεί όλους σας να τον δυναμώσουμε να δώσουμε συνέχεια στον ΜΕΝΤΗ στις αξίες του ως τον πραγματικό φορέα που αναδεικνύει άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο την πολιτιστική αξία του νησιού τον προβληματισμό για θέματα που έχουν να κάνουν με το Μεγανήσι. Όλα αυτά βέβαια με όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο καθένας από εμάς με όλες τις δυσκολίες να συζητήσουμε να δράσουμε στις σημερινές συνθήκες ,στην δύσκολη καθημερινότητα. Εμείς όμως επιμένουμε στην δράση του Συνδέσμου δυναμώνοντας τον συνδετικό κρίκο των Μεγανησιωτών.

Μέσα σε αυτές της συνθήκες ο Μέντης βρέθηκε με τους συμπατριώτες παίρνοντας όλη αυτή την περίοδο τις εξής πρωτοβουλίες:

Κοινοποίησε ανακοίνωση για το κορονοϊό και το πως στεκόμαστε σε αυτόν.

Στάθηκε δίπλα σε συμπατριώτες που είχαν ιατρική ανάγκη σε αίμα.

Πραγματοποίησε εκδήλωση για τον κορονοϊό στο Μεγανήσι με Μεγανησιωτες επιστήμονες

Ήταν παρών και διαφήμισε τον Μεγανησιώτη συγγραφέα Άρη Δάγλα στην νεα του δουλειά.

Πραγματοποίησε αθλητικά τουρνουά στο νησί

Διοργάνωσε πάρτι σε παραλία το Καλοκαίρι

Πραγματοποίησε λαϊκό γλέντι.

Το ΔΣ του ΜΕΝΤΗ καλεί όλους να συμμετέχουν στην εκδήλωση στις 12 Φεβρουάριου και στην ενίσχυση του Συνδέσμου μας