Απάντηση του Α.Ο.ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ σε προσβλητηκά δημοσιεύματα

Σας στέλνουμε την απάντηση της ομάδας μας για
  α. το προσβλητικό άρθρο στην εφημερίδα LEFKADASPORTS FREE PRESS την 
21/09/11 με υπογραφή κου Νίκου Σαμέντζα

  β. το επίσης προσβλητικό στην ίδια εφημερίδα την 28/09/11 με υπογραφή 
κας Βιβή Θεριανού
και θα σας παρακαλούσαμε να το δημοσιεύσετε για να δει ο κόσμος και τη 
δική μας θέση. θα ήταν άδικο να διαβαστεί μόνο η θέση της κας Θεριανού 
και όχι και η δική μας.

» Για ποιά αλήθεια μιλάς Βιβή;

 

Αγαπητή Βιβή,

θα σου προτείναμε να δημοσιοποιήσεις τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Α.Ο.Καλαμιτσίου χρήζει ιδιαίτερης μεταχείρισης από τον Δήμο Λευκάδας! Αν έχεις! Έχεις;

 

Αγαπητή Βιβή στην προσπάθεια σου να δημιουργήσεις μια δημοσιογραφική JEANNE D’ ARC, ξέρεις τι κάνεις;

Εκθέτεις το Δήμο και τα αρμόδια του όργανα, αλλά μ’ αυτό ας ασχοληθούν άλλοι.

Αγαπητή Βιβή εκθέτεις μια ομάδα και μαζί με την ομάδα εκθέτεις και την προσπάθεια μας και πίστεψε με, η προσπάθεια είναι μεγάλη και επίπονη. Συνάμα όμως είναι και όμορφη και αυτό είναι το κέρδος όλων εμάς που ασχολούμαστε! Άρθρα όμως σαν το δικό σου την κάνουν ψυχοφθόρα!

 

Γράφεις για τις αλλαγές στο πρόγραμμα των προπονήσεων. Ξέρεις αγαπητή Βιβή ποιος προσπάθησε να αλλάξει το πρόγραμμα των προπονήσεων και το κατάφερε; Όχι ο Α.Ο.Κ.

Ποιες είναι οι «τρεις μικρές αδικημένες ομάδες», αγαπητή Βιβή; Πως μοιράζονται τα κομμάτια ίσα σε όλους; Τι είναι αυτά που γράφεις;

Να σου κάνω γνωστό, γιατί μάλλον σου διαφεύγει, ότι στην «πίτα» του ποδοσφαίρου στη Λευκάδα το μεγάλο κομμάτι το παίρνει ο Τηλυκράτης σαν η μεγαλύτερη ομάδα του νησιού, κάτι που μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους, το επόμενο κομμάτι το παίρνει ο Οδυσσέας σαν η δεύτερη μεγαλύτερη. Αμέσως μετά τις Γ και Δ Εθνική είναι η Α Ερασιτεχνική, αγαπητή Βιβή, όπου είναι οι Ελπίδες οι Σφακιώτες και το Καλαμίτσι! Και μετά η Β Ερασιτεχνική! Σε πληροφορούμε αγαπητή Βιβή ότι έτσι μοιράζεται η «πίτα», όχι μόνο πανελλαδικώς, αλλά παγκοσμίως! Θεωρείς λοιπόν λογικό τα μισά να μοιράζονται έτσι και τα άλλα αλλιώς;

Γράψε ένα άρθρο στην εφημερίδα σου για το πώς θα μοιραστούν τα κομμάτια ίσα σε όλους. Αλλά βάλε όμως όλες τις ομάδες! Εκεί να σε δούμε αγαπητή Βιβή! Να μας δώσεις την «αλήθεια σου»!

 

Αγαπητή Βιβή, σαν έγκριτη δημοσιογράφος που θες να γίνεις και σου το ευχόμαστε κιόλας, μήπως θα έπρεπε να ακούσεις όλες τις πλευρές; Τις θέσεις όλων και μετά να φτιάξεις την «αλήθεια σου». Εκτός αν κάνεις μονόπλευρη ενημέρωση, αν έχεις όνειρο να δημιουργήσεις μια οπαδική εφημερίδα!

Μην κάνεις δημοσιογραφία απ’ το γραφείο σου! Έλα κοντά στις ομάδες να δεις τι κάνουν, να αφουγκραστείς τα προβλήματα τους, τις αγωνίες αλλά και τις ελπίδες τους!

Τέλος αγαπητή Βιβή, αν αυτά τα γράφεις επειδή κάποιοι σου τα μεταφέρουν και τους κάνεις τη χάρη, λυπόμαστε δεν μας αγγίζουν!

Αν πάλι τα γράφεις για να δημιουργήσεις επικοινωνιακή κόντρα και να πουλήσεις φύλλα, πάμε πάσο! Δικό σου μαγαζί είναι, δικός σου και ο τρόπος διαχείρισης. Απλά εμείς δεν ακολουθάμε!   

Αγαπητή Βιβή μέχρι χθες περιμέναμε να ανακαλέσεις (για ένα εκ παραδρομής λάθος😉 !

Σήμερα  αγαπητή Βιβή περιμένουμε μια συγνώμη για αυτά που σκοπίμως γράφεις!

Αγαπητή Βιβή εκτίθεσαι!

Αγαπητή Βιβή…

 

Υ.Γ.1 Αγαπητή Βιβή παρακαλούμε το παρόν να δημοσιευθεί στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας σου.

Υ.Γ.2 το παρόν κοινοποιήθηκε σε όλες τις εφημερίδες τις Λευκάδας προς αποφυγήν εκπλήξεων.

Το Δ.Σ. του

Α.Ο.ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ