Στη Λευκάδα ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Τη Λευκάδα επισκέφτηκε ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος

Από Δελτίο Τύπου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτ. Ελλάδας και Ιονίου:

Στις 5 και 6 Οκτωβρίου ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες, πραγματοποίησε επίσκεψη στη Κέρκυρα και τη Λευκάδα και είχε σειρά συναντήσεων με αυτοδιοικητικούς παράγοντες.

 

Επίσκεψη στη Λευκάδα

Στις 5 Οκτωβρίου ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος επισκέφτηκε τη Λευκάδα, όπου συναντήθηκε με το Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Αραβανή και τους Αντιδημάρχους κ. κ. Ζωή Σκιαδά-Πετούση και Ελευθέριο Αραβανή. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα ελέγχου νομιμότητας αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, η έγκριση του Οργανισμού Εσωτερικής Λειτουργίας του Δήμου, η αδειδότηση κατασκευής του έργου «Καταφύγιο Τουριστικών Σκαφών και δημιουργία θαλάσσιας ζώνης αγκυροβολίου στη Βασιλική Λευκάδας» και διάφορες περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις επενδυτικών σχεδίων.

Στη συνέχεια ο κ. Αποστολόπουλος μετέβη στο γραφείο της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας και είχε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κ. Θεόδωρο Βερύκιο. Η ατζέντα της συνάντησης περιλάμβανε θέματα περιβαλλοντικών αδειοδοτήσεων, ζητήματα διάρθρωσης υπηρεσιών και αρμοδιοτήτων μετά την εφαρμογή του «Καλλικράτη», το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Διοικητηρίου και την πορεία των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στο νησί.

(Πηγή: www.kolivas.de)