Στη Λευκάδα το All Star γυναικών βόλεϊ

Το πανέμορφο νησί της Λευκάδας θα φιλοξενήσει φέτος την γιορτή του γυναικείου βόλεϊ, το ALL STAR DAY ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2012.

Κατόπιν ενεργειών του Δημάρχου Λευκάδας κ. Κώστα Αραβανή, της Αντιδημάρχου Λευκάδας κ. Ζωής Σκιάδα, του Πρόεδρου της ΕΣΠΕΔΕ κ. Αποστόλη Βέτσα και της διαφημιστικής εταιρίας IFRAME και των κ.κ. Στεφάνου Ευαγγέλου, Γιώργου Χαλκίδη, του συνεργάτη τους σε αθλητικές διοργανώσεις κ. Κώστα Κολιού η ΕΟΠΕ στο αποψινό της Δ.Σ. έδωσε την έγκριση ώστε η φετινή μεγάλη γιορτή του βόλεϊ να γίνει στην Λευκάδα.

Το Δ.Σ. της ΕΟΠΕ ενέκρινε τη συμφωνία με την OTE TV για την τηλεοπτική κάλυψη του ALL STAR DAY ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

Τέλος, αξίζει να τονίσουμε ότι το ALL STAR DAY ΓΥΝΑΙΚΩΝ θα γίνει για πρώτη φορά εκτός Αττικής και οι φίλαθλοι της Δυτικής Ελλάδος θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τις κορυφαίες αθλήτριες ελληνίδες και ξένες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.
Πηγή: LefkadaPress

Συμφωνία με ΕΟΠΕ-ΟΤΕ – Στη Λευκάδα το All Star Day γυναικών.

Τη συμφωνία με την OTE TV για την τηλεοπτική κάλυψη του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, καθώς και του All Star Day γυναικών, το οποίο αποφασίστηκε να διεξαχθεί στη Λευκάδα, ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ.

 

Η έναρξη της συνεργασίας θα γίνει τη Δευτέρα (12/12) με τη μετάδοση του ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Επίσης, αποφάσισε τη συνεργασία με την εταιρεία Mondial Marketing για ζητήματα μάρκετινγκ της ομοσπονδίας.

Σε άλλες αποφάσεις της ΕΟΠΕ, στο Κύπελλο Ελλάδας το σύστημα των ανδρών αλλάζει στην πρώτη φάση, όπου οι ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλους (Βορράς – Νότος). Στις γυναίκες, το σύστημα διεξαγωγής παραμένει ίδιο με το περσινό (σ.σ. μονός τελικός σε άνδρες και γυναίκες).

Τέλος, αποφασίστηκε να καταβληθούν τα υπόλοιπα οδοιπορικά στους διεθνείς της εθνικής ανδρών για την προετοιμασία στην Πορταριά.

Πηγή: Λευκαδίτικα Νέα