ΠΑΣ Μεγανησίου – Κατούνα 2 – 1

ΝΙΚΗ ΜΕ 2-1 ΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ

Επιστροφή στις νίκες και με καλό ποδόσφαιρο σε όλη την διάρκεια του αγώνα για τον ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ . 
Η ομάδα μας κέρδισε με 2-1 την ΚΑΤΟΥΝΑ εντός έδρας για την 20η αγωνιστική Β΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας                                  
Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα ήταν εξαιρετικός με τις δυο ομάδες να παίζουν επιθετικά και να ψάχνουν το γκολ.
Ο ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ ήταν πιο απειλητικός στο πρώτο εικοσάλεπτο και κατάφερε στο δέκατο λεπτό με τον γερόλυκο Μιχάλη Κοντογιώργη ,να σκοράρει με κεφαλιά, ένας παίχτης   παρόλο που έχει πατήσει τα σαράντα για τα καλά βρίσκει δίχτυα σαν έφηβος .
Η αξιόλογη ομάδα του Φώτη Μπάλτσα (προπονητής ) ΚΑΤΟΥΝΑ μετά το γρήγορο γκολ που δέχτηκε πίεσε ψηλά και κατάφερε να έχει κάποιες καλές στιγμές , μόνο που στην 
χθεσινή αναμέτρηση στάθηκε άτυχη γιατί βρέθηκε μπροστά της ο αγαθός γίγαντας Στέφανος Αχμέτης που με τρις αποκρούσεις που  θύμιζαν    το φάντομ Ηλίας Ταληκριάδης αποσόβησε σίγουρα γκολ .
Στο τέλος του ημιχρόνου η ΚΑΤΟΥΝΑ από ένα λάθος της αμυντικής γραμμής του ΠΑΣ ισοφάρισε σε 1-1 σκορ που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Ανάλογη συνέχεια είχε και το δεύτερο ημίχρονο με καλή κυκλοφορία και συνεχόμενες εναλλαγές της μπάλας για την ομάδα του ΠΑΣ που  έδειχνε ότι θέλει περισσότερο τον αγώνα από την ομάδα της ΚΑΤΟΥΝΑΣ και έψαχνε ένα δεύτερο γκολ για να του δώσει τους τρις βαθμούς της νίκης . Ένα γκολ που ήρθε  στο 70 ο λεπτό  από το νέο αίμα της ομάδας Ζώη Καββαδά , ένα παιδί που αν πιστέψει στις δυνάμεις του θα κάνει μεγάλα πράγματα στην κατηγορία αυτή.
Μετά το δέυτερο γκολ για τον ΠΑΣ η ΚΑΤΟΥΝΑ προσπάθησε να βρει χώρους να φτιάξει παιχνίδι αλλά δεν κατάφερε κάτι αξιόλογο έτσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ Ντούκα βρήκε την ομάδα μας νικήτρια και πρόσθεσε ακόμα μια νίκη και καλή εμφάνιση στο ενεργητικό της.
Να προσθέσουμε ότι το διαιτητικό τρίο  ΝΤΟΥΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ -ΜΠΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΤΖΙΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ είχε μια άριστη διαιτησία με τον κ Ντούκα να έχει διατελέσει  διαιτητής β εθνικής και προσωπική μου άποψη άνετα θα μπορούσε να σταθεί και στη Super League.
 
Απο την ομάδα του ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ και  οι  14 παίχτες που χρησιμοποιήθηκαν  ήταν διακριθέντες και έδωσε ο καθένας τον καλύτερο του εαυτό για  την νίκη .
 ΣΤ.ΑΧΜΕΤΗΣ – ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑ – ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙ – ΔΑΓΛΑΣ ΒΑ – ΚΩΝΣΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙ – ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΚΩ – ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΠ – ΣΤΡΑΓΑΛΙΝΟΣ ΣΠ- ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠ – ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΖΩ – ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΜΙ 
ΑΛΛΑΓΕΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΜΠ – ΔΑΓΛΑΣ ΑΝ – ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΓΕ. 
 

Η διοίκηση της ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ  αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας , που ήταν συγκλονιστικός στο σημερινό παιχνίδι με την ΚΑΤΟΥΝΑ   .

Επίσης και το Δημοτικό σχολείο Μεγανησίου που βρέθηκε στο γήπεδο .

Ρεπορταζ, Βίντεο & Φωτογραφίες : Στάθης Πολίτης (Γάντζος)