Ο Αλέκος Δάγλας σήμερα στο τζάμπολ του Κυπέλλου – Δείτε το ζωντανά!

Alekos-Daglas-Hellas-2-620x350

Όλα έτοιμα για τον σημερινό ημιτελικό του Κυπέλλου Γυναικών στο μπάσκετ, που διεξάγεται στον Βόλο. Ο Πρωτέας Βούλας, η ομάδα του καταξιωμένου Μεγανησιώτη κόουτς Αλέκου Δάγλα, είναι η μόνη από τις τέσσερις φιναλίστ που έρχεται από την Α2 κατηγορία (οι άλλες είναι Α1), άρα η πρόκρισή της στο φάιναλ-φορ αποτελεί ήδη επιτυχία. Ο Πρωτέας αντιμετωπίζει στον δεύτερο ημιτελικό, στις 19:30 τον Παναθηναϊκό, μια ισχυρή δηλαδή αντίπαλο. Σαφώς και  είναι το αουτσάιντερ στην αναμέτρηση, αλλά η πορτοκαλί θεά είναι κι αυτή… στρογγυλή και ο  κόοουτς της… Μεγανησιώτης! Οπότε ας μας επιτραπεί να τρέφουμε  ελπίδες να τον δούμε στον τελικό αύριο στις 18:00! Εξάλλου με αυτές τις ομάδες θα παίζει του χρόνου. Γι’ αυτό:

Κόουτς γερά! Το Μεγανήσι μια μεγάλη κερκίδα!

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε livestreaming από το κανάλι της ΕΡΤ. Δείτε και την σχετική ανακοίνωση για τους αγώνες από τα εξειδικευμένα σάιτ:

 

Μέσω ίντερνετ θα μπορέσουν οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Final Four του Κυπέλλου των Γυναικών που διεξαχθούν στο κλειστό της Ν.Ιωνίας του Βόλου.

Κατόπιν σχετικής συμφωνίας, οι ημιτελικοί του Σαββάτου (30/03), καθώς και ο μικρός και ο μεγάλος τελικός της Κυριακής (31/03) θα μεταδοθούν μέσω της WEB TV της ΕΡΤ στην εξής διεύθυνση www.ert.gr/webtv. Επίσης, η εικόνα των αγώνων θα φιλοξενηθεί και στο επίσημο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης www.basket.gr.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά ΕΔΩ

Δείτε τη ροή του αγώνα λεπτό προς λεπτό στο womensports.gr

Για τους λάτρεις των αριθμών, στην ιστοσελίδα www.galanissportsdata.com θα υπάρχουν LIVE τα στατιστικά όλων των αναμετρήσεων του Final Four.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Σάββατο 30/03/2013
17:00 Αθηναϊκός ΑΣ – ΠΑΟΚ
19:30 Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας

Κυριακή 31/03/2013
15:00 Μικρός Τελικός
18:00 Μεγάλος Τελικός – Απονομές

(Πηγή: www.womensports.gr)

Και οι δηλώσεις του Αλέκου στην χθεσινή συνέντευξη τύπου:

Αλέκος Δάγλας (Πρωτέας Βούλας): Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης. Είναι πολύ όμορφο που το Final Four διεξάγεται στον Βόλο. Εύχομαι να γίνουν ωραία παιχνίδια και να ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα τα παρακολουθήσει, γιατί πάνω από όλα είναι γιορτή. Κάποιος θα κερδίσει. Πρωταρχικό στόχος του Πρωτέα ήταν η επιστροφή στην Α1 και το Final Four προέκυψε στην πορεία. Είναι μια μεγάλη τιμή για εμάς. Πιστεύω και αισθάνομαι σίγουρος ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα παίξουμε καλό μπάσκετ. Στόχος μας είναι να προβάλουμε τα νέα παιδιά. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ δύσκολο. Όμως, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο αθλητισμός δεν είναι πόλεμος. Για σαράντα λεπτά είμαστε αντίπαλοι και μετά τον αγώνα θα είμαστε όλοι μαζί.