Το Μεγανήσι στη ψηφοφορία του OneMan για το διαγωνισμό Top Island 2013

Ποιο είναι το πιο όμορφο ελληνικό νησί; Το ONEMAN σού δίνει την ευκαιρία να αναδείξεις εσύ τον νικητή στον διαγωνισμό Top Island 2013.

Εξήντα νησιά ρίχνονται στην μάχη και η δική σου ψήφος είναι εκείνη που θα καθορίσει το αποτέλεσμα. Η λίστα των ελληνικών νησιών δεν σταματά φυσικά στο νούμερο 60. Και η συντακτική ομάδα του ONEMAN είχε το δύσκολο έργο να διαλέξει εκείνα τα νησιά που θα έμπαιναν στην ψηφοφορία. Τα διαλέξαμε, γράψαμε λίγα λόγια για αυτά και τα βάλαμε στην λίστα των υποψηφίων για το Top Ελληνικό Νησί για το 2013.

Το αν θα νικήσουν τα κλασικά φαβορί που πλασάρονται σε διεθνείς λίστες προορισμών ή αν θα κάνει την έκπληξη κάποιο καλά κρυμμένο μυστικό της ελληνικής θάλασσας, θα το μάθουμε την 31η Μαΐου όταν και θα λήξει η ψηφοφορία. Μπες και ψήφισε.

Ή

[Πατήστε ΕΔΩ για να μεταβείτε κατευθείαν στη σελίδα του Μεγανησίου και να ψηφίσετε]

Τα Επτάνησα βρήκαν το στολίδι τους

Φέτος υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που θα αναρωτηθούν ποιο είναι αυτό το νησί, σε ποιο σύμπλεγμα ανήκει και γιατί δεν έχει ακουστεί μέχρι τώρα. Στο τρίτο ερώτημα αδυνατώ να απαντήσω γιατί δεν αντιλαμβάνομαι πώς ένα καταπράσινο υπέροχο νησί, τόσο κοντά στη Λευκάδα μπορούσε να μένει στην αφάνεια. Πρώτη και αγαπημένη στάση των ιστιοπλοικών από Λευκάδα, το Μεγανήσι είναι από τα πλέον περιζήτητα νησιά για να χτίσεις. Αλλά ξεκίνα με τις διακοπές εκεί. Με φαγητό στο μικρό λιμανάκι να χαζεύεις τις θαλαμηγούς να συνωστίζονται για μια θέση, με μπάνιο σε ένα από τα αμέτρητα κολπάκια στα οποία μπορείς να απομονωθείς στον περίπλου του νησιού.

 

Παρακάτω μπορείς να δεις όλα τα υποψήφια νησιά που μετέχουν στο Top Island 2013 σε αλφαβητική σειρά. Κάνε κλικ στο νησί που προτιμάς

A
Γ
Δ
Ε
Z
Η
Θ
Ι
Κ
Λ
Μ
Ν
Π
Ρ
Σ
Τ
Y
Φ

Χ

Χίος
Χρυσή

Πηγή: OneMan