Στέλλα Πολίτη: «Νιώθω ανυπομονησία να αγωνιστώ στην Α2 !»

 

Η Στέλλα Πολίτη, αρχηγός του ΑΟ Παλλήνης, κάνει τον «απολογισμό» της περσινής χρονιάς, μιλάει για τους στόχους της νέας περιόδου, αλλά και για τους προσωπικά της όνειρα.

της Μαρίας Γκιώνη

 

Στέλλα, θα θέλαμε να σε καλωσορίσουμε και πάλι στο SportsOnAir.gr

Χαίρομαι και εγώ που βρίσκομαι μαζί σας ξανά!

 

-Το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς σας βρήκε πρωταθλήτριες στην Β’ Εθνική και φιναλίστ του Κυπέλλου της Ένωσης ΕΣΠΑΑΑ. Η πορεία στο πρωτάθλημα συνδυάστηκε και από εντυπωσιακά αποτελέσματα (21 νίκες και μόλις μία ήττα στην κανονική περίοδο (65-10 τα σετ!!!). Πώς αισθάνεστε;

Εφόσον πετύχαμε και με το παραπάνω τους στόχους που βάλαμε την περσινή χρονιά είναι επόμενο να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

Stella & Sofia Politi

Αριστερά η Στέλλα, δεξιά η αδερφή της Σοφία, με το Κύπελλο του Πρωταθλητή

-Ήσουν η αρχηγός της ομάδας την περσινή χρονιά. Αισθάνεσαι μεγαλύτερη την ευθύνη τη νέα χρονιά, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στην Α2;

Θα έλεγα ότι περισσότερο αισθάνομαι ανυπομονησία. Καινούργια γήπεδα, ταξίδια εκτός Αθήνας, νέα πρόσωπα, διαφορετικές ημέρες και ώρες των παιχνιδιών. Μαζί με όλα αυτά, φυσικά αισθάνομαι μεγαλύτερη ευθύνη για καλή εικόνα της ομάδας, αντάξια της κατηγορίας.

 

-Ο φίλαθλος κόσμος του βόλεϊ και ειδικά της Παλλήνης, τι πρέπει να περιμένει τη σεζόν που έρχεται από τον ΑΟ Παλλήνης; Ίσως μια νέα άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της Α1;

Είναι νωρίς να πούμε ότι στοχεύουμε την Α1. Θέλουμε αρχικά να ζήσουμε την καινούργια κατηγορία με τα πολλά νέα (για τις περισσότερες από εμάς) δεδομένα. Θα προετοιμαστούμε για να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα έχει αξιοπρεπή εικόνα κάθε Σαββατοκύριακο και σε πρώτη φάση στόχος είναι η παραμονή.

 

-Τα όνειρα της Στέλλας ποια είναι; Θέλεις το βόλεϊ να γίνει το επάγγελμά σου ή θα παίζεις όσο σου αρέσει και μπορείς;

Μακάρι να μπορούσα να επιβιώσω παίζοντας μόνο βόλεϊ. Δυστυχώς όμως στην Ελλάδα οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν. Η λογιστική είναι το αντικείμενο των σπουδών μου, οπότε μελλοντικά θα ψάξω για επαγγελματική αποκατάσταση στον οικονομικό τομέα.

Από την άλλη δεν θεωρώ ότι το βόλεϊ είναι απλά ένα χόμπι για μένα εφόσον ασχολούμαι αρκετές ώρες την ημέρα, κάθε ημέρα. Είναι κάτι που αγαπώ και θα το κάνω όσο είμαι υγιής και μπορώ να παίζω και να προσφέρω.

 

-Το καλοκαίρι σε βρίσκει στην ιδιαίτερη πατρίδα σου, το Μεγανήσι Λευκάδας. Συνδυάζεις διακοπές με δουλειά;

Νιώθω πολύ τυχερή που κατάγομαι από αυτό το νησί και πάντα θα έχω ένα πολύ όμορφο (αντικειμενικά!) μέρος να πηγαίνω για διακοπές. Τα τέσσερα τελευταία χρόνια εργάζομαι στην ιδιωτική μαρίνα του νησιού σαν γραμματειακή υποστήριξη. Είναι μια πολύ ευχάριστη και ενδιαφέρουσα απασχόληση καθώς το περιβάλλον εργασίας περιλαμβάνει θάλασσα, όμορφα σκάφη και ανθρώπους διαφορετικής εθνικότητας, καθημερινά από τους οποίους πάντα κάτι καινούργιο έχεις να μάθεις.

 

Θα θέλαμε να σου ευχηθούμε καλή επιτυχία τη νέα σεζόν με την ομάδα σου, τον ΑΟ Παλλήνης.

Ευχαριστώ και εγώ πολύ για την φιλοξενία! Καλή συνέχεια στο υπέροχο site!

 Πηγή: Sports On Air