Ανεξαρτητοποίηση συμβούλου της δημοτικής αρχής

DSC00418

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης από την παράταξη «Μεγανήσι…με όραμα»  κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Δάγλας. Η αίτηση έχει ήδη πρωτοκολληθεί στον Δήμο και αναμένεται να λάβουμε επίσημα γνώση στο προσεχές δημ. συμβούλιο από τον Πρόεδρο του ΔΣ.

Να υπενθυμίσουμε ότι σε αυτή την περίπτωση η ιδιότητα του συμβούλου παραμένει (δεν είναι παραίτηση). Οι λόγοι για τους οποίους ο κος Α.Δάγλας οδηγήθηκε σε μια τέτοια απόφαση δεν αναφέρονται στην δήλωση, αν και σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις ο ίδιος είχε εκφράσει την δυσαρέσκειά του για στελέχη της παράταξης του Δημάρχου κου Παύλου Δάγλα, όσο και για κεντρικές επιλογές της δημοτικής αρχής, στους πρώτους κιόλας μήνες της θητείας της.

Το ΜΤ επικοινώνησε με τον Αντρέα Δάγλα (ο οποίος -σημειωτέον- είναι από τους παλιότερους και εμπειρότερους δημοτικούς συμβούλους, αλλά και συγγενής του Δημάρχου) και μας δήλωσε: «Η πολιτική δεν είναι τι σου δίνω και τι μου δίνεις. Είναι τι πιστεύω και τι πιστεύεις. Και δυστυχώς, αυτά που πιστεύω εγώ έρχονται σε πλήρη αντίθεση με αυτά που πρεσβεύουν κάποιοι από την Δημοτική Αρχή. Ως εκ τούτου η διαφωνία μου είναι πολιτική και γι’ αυτό διαχωρίζω την θέση μου».