Ολοκληρώθηκε ο νέος Οδηγός Destination Lefkada για το 2016

Πιστός και αυτή τη χρονιά στο ραντεβού του, στα μέσα Οκτώβρη, ο νέος οδηγός Destination Lefkada, 5η έκδοση, για το 2016. Ανανεωμένος, με νέες εικόνες από τις ανεξάντλητες ομορφιές του νησιού και με πιο σύγχρονη πληροφόρηση, ετοιμάζεται να αναχωρήσει για τις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού ως ο ιδανικός πρεσβευτής της Λευκάδας.

DL16

Aπό τον πρόλογο του εκδότη

»…Η Λευκάδα τα τελευταία χρόνια κερδίζει ολοένα και περισσότερο την προσοχή των μεγάλων διεθνών ταξιδιωτικών οργανισμών και συχνά την περιλαμβάνουν στις προτάσεις τους. Κυριαρχούν οι γνωστές της παραλίες που πλέον μπαίνουν στις επιλογές τους, όχι μόνον σαν κάποιες από τις καλύτερες της Ελλάδας, αλλά και σε παγκόσμιες λίστες, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τους Εγκρεμνούς.

Πυκνότερες είναι επίσης οι αναφορές τους στις ιδανικές συνθήκες που επικρατούν για τους λάτρεις του kite & wind surf και άλλων αθλημάτων, ενώ ο περιβάλλον θαλάσσιος χώρος της Λευκάδας προβάλλεται ως μια από τις καλύτερες περιοχές του κόσμου για
ιστιοπλοΐα.

Επειδή η Λευκάδα έγινε διάσημη κυρίως από τις παραλίες της, λίγοι γνωρίζουν ότι το νησί διαθέτει μια πλούσια σε εναλλαγές φύση και είναι κατά το 90% ορεινό. Υπάρχει ένα εκτεταμένο δίκτυο μονοπατιών που σιγά σιγά αποκαθίσταται στην παλιότερη μορφή του κάνοντας το ιδανικό για πεζοπορικές διαδρομές.

Ένα λοιπόν είναι σίγουρο: Ότι στη Λευκάδα δεν θα πλήξετε ποτέ! Αξίζει λοιπόν να μας επισκεφτείτε.

Αξιοποιείστε αυτόν τον οδηγό «κατεβάζοντάς» τον και μην ξεχνάτε ότι οι καταχωρημένες επιχειρήσεις διαθέτουν ενεργούς συνδέσμους για να δείτε αναλυτικά όλες τους τις δυνατότητες ενώ στην ιστοσελίδα μας www.lefkadaslowguide.gr που ανανεώνεται
καθημερινά, θα βρείτε κάθε πληροφορία που αφορά τη Λευκάδα.»

«Κατεβάστε» το Destination Lefkada 2016 από εδώ

(source: www.lefkadaslowguide.gr)