Τακτική Γενική Συνέλευση Πολιτιστικού Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ καλεί τα μέλη του Συλλόγου σύμφωνα με το καταστατικό ( Κεφάλαιο Ε , άρθρο 27 , 31,33 )  σε ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών, την  ΚΥΡΙΑΚΗ  15  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2015 ,  και  ώρα  ΙΙ.ΟΟ  το πρωί,στο Δημαρχείο Γαλατσίου (αίθουσα  του πολιτιστικού οργανισμού ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου της πόλης μας)  στην οδό Αρχιμήδους και Ιπποκράτους ,  με θέματα ημερήσιας διάταξης :

          1).Απολογισμός πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου .

                        α) Διοικητικός Απολογισμός.

                        β) Οικονομικός Απολογισμός

                      γ) Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής.

             2) Περεταίρω πορεία του Συλλόγου μας

           3) Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής      Επιτροπής.    ( Κεφάλαιο Ε , άρθρο 33 )

             Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρις τις 15.30 ώρας οπότε  και θα κλείσει η κάλπη.

Όσοι από τους Συμπατριώτες μας επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το αξίωμα του μέλους του μέλους του Δ.Σ και της Ελεγκτικής Επιτροπής πρέπει σύμφωνα με το καταστατικό ( Κεφάλαιο Ε , άρθρο 33 ) και εφόσον συγκεντρώνουν τα απαιτούμενα από τον εσωτερικό κανονισμό και τον νόμο προσόντα, πρέπει να υποβάλουν έγγραφη δήλωση υποψηφιότητας, το αργότερο πέντε ( 5 ) ημέρες πριν από την ημέρα των  Αρχαιρεσιών( Μέχρις και το βράδυ της Δευτέρας 9ηςΝοεμβρίου 2015 )

                Τηλέφωνα επικοινωνίας  6973543120  –   6945639986.

Η παρουσία όλων των Επτανησίων στην Γενική Συνέλευση και η υποψηφιότητα για το Δ.Σ   και την Εξελεγκτική Επιτροπή κρίνεται από μέρους μας απαραίτητη.

https://www.facebook.com/events/883974855030974/

~~~

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

Συμπατριώτισσες, Συμπατριώτες.
ΤΙς 15 Νοέμβρη του 2015 ώρα 11.00 στην αίθουσα ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο ισόγειο του Δημαρχείου της πόλης μας ο Σύλλογος μας σύμφωνα με τον εσωτερικό του κανονισμό θα διεξάγει την ετήσια Γενική του Συνέλευση όπως κάθε χρονιά από την ίδρυση του και εντεύθεν, και κάθε δεύτερη χρονιά ανελλιπώς τις αρχαιρεσίες του για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη διετία.

Απευθυνόμαστε στους φίλους Επτανήσιους της περιοχής μας και τους καλούμε να συμμετάσχουν στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας θέτοντας υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο.
Ο Σύλλογος μας στην μέχρις και σήμερα παρουσία του στην τοπική κοινωνία έχει δώσει δείγματα άρτιας Διοίκησης και τον διακρίνουν:

· Άψογες Δημοκρατικές διαδικασίες
· Απόλυτη διαφάνεια
· Σεβασμός στον εσωτερικό του κανονισμό.
· Προσφορά στον πολιτισμό
· Σεβασμό στους θεσμούς
· Απόλυτη νομιμότητα
· Άψογο προγραμματισμό
· Μακριά και πέραν από :
· Πολιτικές φατρίες
· Οικονομικά συμφέροντα
· Διασπαστικές ομάδες

Εμείς οι παλιότεροι δουλεύουμε και ετοιμάζουμε την επόμενη ημέρα του. Η δική μας παρουσία δεν είναι χθεσινή. Αρκετούς χρόνους πλέον αγωνιστήκαμε με οράματα αποφασιστικότητα αξιοπρέπεια και ήθος όπως ταιριάζει σε Επτανησιακό πολιτιστικό φορέα. Η κούραση πλέον οι υποχρεώσεις και πέραν του Συλλόγου για όλους εμάς τους παλιότερους, και φυσικά η επόμενη ημέρα του Συλλόγου μας είναι στοιχεία της ανησυχίας και του προβληματισμού μας..Οι εκλογές αιτούν κατάρτιση του ενιαίου ψηφοδελτίου με τουλάχιστον τον οριακό αριθμό των 17 ατόμων. Κάναμε έκκληση σε όλους εσάς αποκλειστικά ,τα νόμιμα μέλη μας από την Γενική Συνέλευση του περασμένου Νοέμβρη όπου και εκθέσαμε τους προβληματισμούς μας για την επόμενη ημέρα και την εκλογή νέας διοίκησης .
Έχουμε δημιουργήσει όλοι εμείς οι Επτανήσιοι ένα δυνατό και αξιόλογο Σύλλογο και μόνο με την συμβολή και παρουσία όλων μας θα συνεχίσει να αποτελεί το στολίδι της περιοχής μας, το καμάρι των Επτανήσιων και φίλων μας.
Σας περιμένουμε να ασχοληθείτε ενεργά και μαζί με τους παλιότερους να δημιουργήσετε μια δυνατή διοίκηση με όραμα και αποφασιστικότητα με αγάπη για προσφορά στον πολιτισμό, με σεβασμό στην πολιτιστική παρακαταθήκη των προγόνων μας

· Δεν σας αιφνιδιάζουμε.
· Δεν δουλεύουμε σε σκοτεινά μονοπάτια
· Δεν υπάρχουν ρεζερβέ καρέκλες στον Σύλλογο των Επτανησίων.
· Δεν παραβλέπουμε το πλήρωμα του χρόνου.
· Δεν ασκούμε ατομική αλλά Συλλογική διοίκηση και προσφορά.
· Δεν υπάρχουν αναντικατάστατοι.
Δεν θέλουμε τον Συλλογό μας Σύλλογο σφραγίδα

Ο Σύλλογος μας σας θέλει κοντά του για να αισθάνεται δυνατός .
Όλοι μαζί ας ετοιμάσουμε την επόμενη ημέρα του έτσι όπως του ταιριάζει.
Σας περιμένουμε να ασχοληθείτε ενεργά.

Περιμένουμε την υποψηφιότητα σας στις εκλογές τις 15 του Νοέμβρη του 2015.

12112319

12036575

12046823

  Πηγή: ΠΣΕΓ