Μην αρρωστήσετε, είναι «άρρωστο» το σκάφος.
Ζημιά από ότι φαίνεται παρουσίασε για άλλη μια φορά το σκάφος του δήμου και χρειάστηκε η ρυμούλκηση του από Νυδριώτικο καΐκι .
Σύμφωνα με πληροφορίες μας το ταχύπλοο παρουσίασε εδώ και μέρες βλάβη στο καπάκι η οποία όμως ήταν αντιμετωπίσιμη και η επισκευή θα γινόταν εδώ. Παρ όλες τις διαβεβαιώσεις του δημάρχου ότι το σκάφος είναι απόλυτα αξιόπλοο… «αρρώστησε» ξανά για πολλοστή φορά τα τελευταία δυόμιση χρόνια και χτες το πρωί ρυμουλκήθηκε από άλλο σκάφος προς το Νυδρί. (;).
Καμία επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει προς το παρόν.
Ευχόμαστε για όσο καιρό θα κρατήσει η ¨νοσηλεία » του να είναι αχρείαστο!
23 Φεβρουαρίου 2017 @ 10:35
Αμ κι αυτός ο φωτογράφος , ούτε να κλ@σ@@με δε μπορούμε !!!!
23 Φεβρουαρίου 2017 @ 15:39
Οταν γίνεται ρεπορταζ αντικειμενικο πληροφοριες περνουμε και απο τις δυο πλευρες και κυριος απο την πηγη.ακου συμφωνα με πληροφορίες εχει ζημια στο καπακι.
Οταν λες καπακι δημοσιογραφε τι ενωεις;το ταμπουκιο;έγινες και μηχανικος
23 Φεβρουαρίου 2017 @ 16:08
Τζίμη.
Σε ενημερώνω ότι οι πληροφορίες είναι όχι μόνο διασταυρωμένες αλλά ΚΥΡΙΩΣ από τις πηγές. Τουλάχιστον δύο.. . μετά από έρευνα που έκανε το times από χτες το βράδυ, πριν βγει το ρεπορτάζ.
Τώρα όσο για τις γνώσεις μου μπορεί να μην είναι εξειδικευμένες όμως δεν θέλει και πολύ μυαλό να καταλάβεις ότι μια βλάβη στο καπάκι του ταμπουκιού ΔΕΝ ακινητοποιεί ένα σκάφος.
Μιλάμε για το καπάκι της μηχανής και το γνωρίζεις κι εσύ. Και περισσότερες λεπτομέρειες γνωρίζουμε αλλά για καλύτερη ενημέρωση ας μας απαντήσει ο δήμαρχος που σύμφωνα με τις ίδιες πηγές(τις δικές του) το γνώριζε από καιρό και από ότι φαίνεται το απέκρυψε και αυτό.
Τώρα αν οι πηγές μας είναι σωστές κι οι πληροφορίες διασταυρωμένες θα φανεί σύντομα.
Καλό μεσημέρι.
23 Φεβρουαρίου 2017 @ 17:05
Αναρωτιέμαι τι θα ήταν Καλύτερο,
να έχει το σκάφος χαρτιά και να μη δουλεύει η να μην έχει χαρτιά και να δουλεύει !!!!!
23 Φεβρουαρίου 2017 @ 21:54
Έμαθα ότο το λεωφορείο είναι ακόμη στο συνεργείο.
Φαίνεται ότι εκεί πίσω δεν τα καταφέρνουν και με τις συγκοινωνίες και για αυτό η λύση για να γλυτώσουν από την γκρίνια και από τις έννοιες είναι μία: ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ.
Κλέιστε τα και αράξτε τα ή ακόμα και πουλήστε τα. Κάντε σύμβαση με κάποιον ιδιώτη. Θα γλυτώσετε μισθούς, καρνάγια, συνεργεία και θα σας έρθει πιο φθηνά.
Και ίσως έτσι να γλυτώσετε και από το μαύρο στις επόμενες εκλογές.
Και ότι και να λένε οι 5- 10 πιστοί που απέμειναν το κακό δεν σώζεται…..Δείτε τι λέμε οι υπόλοιποι. Ελάτε μια βόλτα Αθήνα….
23 Φεβρουαρίου 2017 @ 23:00
Το θέμα είναι το καπάκωμα και το ξεκαπάκωμα; Ή το ότι τα δύο τελευταία χρόνια, για λόγους που κάποιοι φαίνεται να γνωρίζουν πολύ καλά, ελάχιστες μέρες λειτούργησε το σκάφος; Ανικανότητα; Σκοπιμότητα; Και γιατί όλες αυτές οι απίστευτα αστείες, ανεύθυνες και ασόβαρες δικαιολογίες!! ! Δυστυχούν και αγωνιούν οι Μεγανησιώτες, όμως «χαράς ευαγγέλια» για τον αρχιμάστορα του καρνάγιου στο Βλυχό! Με τόσα που έχει πάρει, χωράει να κάνει δωρεάν και κάποιο «μερεμέτι»(!) , σε τέσσερις – πέντε άλλους Μεγανησιώτες!
24 Φεβρουαρίου 2017 @ 09:38
Τζίμη ,αυτά συμβαίνουν επειδή ειναι άρρωστος ο Δήμαρχος και εχει να πατήσει στο νησί καμιά δεκαριά μέρες . Οταν θα συνέλθει και θα έρχεται κάπου-κάπου , θα τα φτιάξει όλα…..
24 Φεβρουαρίου 2017 @ 23:39
Και ενώ γίνεται χαμός , με το σκάφος , με την αλλαγή του Αντιδημάρχου , με την επικείμενη αλλαγή του προέδρου του ΔΣ, με τα κρυμμένα έγγραφα στο Δήμο κλπ , το άλλο μαγαζί δημοσιεύει μόνο τις ευχαριστίες του Δημάρχου για τη στείρωση των γατών !!!!
Ωραία πραματα ,…
25 Φεβρουαρίου 2017 @ 13:30
Το αλλο μαγαζι δεν ξερω αν πειρες χαμπαρι περναει σε αλλα χερια συντομα και εκει να δεις γλεντια
25 Φεβρουαρίου 2017 @ 17:47
Τοοοοχουμε πάροι Χαμπέρη απώ κερώ , εσαίνα παιρυμαίναμε νωμίζις????
28 Φεβρουαρίου 2017 @ 18:35
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα….
25 Φεβρουαρίου 2017 @ 16:22
Λίγα τα λόγια σας για το δήμαρχο.
Ποιός άλλος δήμαρχος έχει έρθει σε Δ.Σ. βασανισμένος απο πονόκοιλο και εμετικές διαταραχές;;
Ποιός άλλος δήμαρχος μαχόταν καθημερινά για μια καλή εικόνα του νησιού στα socials ;;
Ποιός άλλος δήμαρχος είχε έναν αρμόδιο εκπρόσωπο σε κάθε ειδικότητα. (καθαριότητα, φωτογράφο, μηχανικό, κηπουρό κλπ κλπ κλπ)
Είμαστε μικροί να κρίνουμε τα ΕΡΓΑ του Δημάρχου μας, τόσο που ασχολούμαστε με μια τυχαία βλάβη στο ταμπούκιο του σκάφους όπως πολύ καλά είπε κι ο φίλος ο ΤΖΙΜΗΣ.
Υ.Γ. είματε τόσο μικροί που μας εκρποσωπούν ακόμα 2-3 τυχαίοι «κύριοι» που ήρθαν στο Μεγανήσι για να επιβιώσουν και τελικά έγιναν δραγάτιδες.
26 Φεβρουαρίου 2017 @ 14:53
Οφείλω να διαψεύσω τις φήμες περί αλλαγή η πρόθεση αλλαγής ιδιοκτήτη. Το μαγαζί μας βάσει των άρθρων 1041, 1042, 1043 και 1044 του Αστικού Κώδικα, θα συνεχίσει απρόσκοπτα να σας ταλαιπωρεί και τα επόμενα χρόνια.
27 Φεβρουαρίου 2017 @ 01:24
Το αντίθετο ,γελάμε αφάνταστα , ειδικά όταν γράφεις για τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί θυμόμαστε αυτά που έγραφες πριν το 2015 , εσύ και τα λοιπά συντροφιά σου .
25 Φεβρουαρίου 2017 @ 19:06
Ιλ γκατο εχεις δικια καπου δεν εισαι παραλογος αλλα καπου το χαλας
27 Φεβρουαρίου 2017 @ 18:51
ΤΖΙΜΗ
Ίσως έχεις δίκιο. Δε έγιναν δραγατιδες. Νομίζουν ότι έγιναν. Θα θελα να ακούσω την άποψη σου παρόλα αυτά !