Παγκόσμια επιτυχία για τον Μεγανησιώτη προπονητή Βησσαρίωνα Κονιδάρη.

Στην όγδοη θέση παγκοσμίως  προκρίθηκε  η Ελλάδα με την γυναικεία ομάδα του 1ου Λυκείου Βούλας στο Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης  Λυκείων  οι οποίες εκπροσωπούν τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σχολικού Αθλητισμού (ISF) (της οποίας η Ελλάδα είναι μέλος)   με προπονητή τον Βησσαρίωνα Κονιδάρη.

Αποτέλεσμα εικόνας για πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης 2017 βησσαριων κονιδαρης

 

Η χώρα μας εκπροσωπείται στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης το οποίο διεξάγεται έως τις 7 Μαΐου 2017 στην πόλη  Porec της Κροατίας  από το 1ο Γενικό Λύκειο Βούλας στα κορίτσια και τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη στα αγόρια.

 Τα 10 από τα 12 κορίτσια ανήκουν στην ομάδα νεανίδων του Πρωτέα Βούλας που έχει κατακτήσει τέσσερα πανελλήνια πρωταθλήματα και ο Βησσαρίωνας είναι ο προπονητής τους. Στην Κροατία βρίσκεται μαζί με τον Γυμναστή του Λυκείου.

Στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης  στην πόλη Porec της Κροατίας συμμετέχουν εξήντα (60) ομάδες από τριάντα δύο (32) χώρες από τις οποίες είκοσι οκτώ (28) κοριτσιών και τριάντα δύο (32) αγοριών με συνολική συμμετοχή επτακοσίων είκοσι παικτών (720) και τριακόσιους είκοσι (320)προπονητές, συνοδούς και διαιτητές.

Σήμερα Τετάρτη 3 Μαΐου η ομάδα κοριτσιών του 1ου ΓΕΛ Βούλας αντιμετώπισε  την ομάδα της Τσεχίας και πέρασε στους οχτώ.

Όπως και να έχει μιλάμε για σπουδαία επιτυχία της χώρας μας και ιδιαίτερα του Βησσαρίωνα που προπονεί την ομάδα. Οι μαθήτριες εκτός από την δόξα και τα συγχαρητήρια όλης της Ελλάδας εξασφαλίζουν με την μέχρι τώρα επιτυχία τους και μια θέση στην Γυμναστική Ακαδημία.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΡΟΑΤΙΑ 2017

Πολλά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στον Βησσαρίωνα και στα κορίτσια του και με την πρωτιά.