Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων

FullSizeRender

Ανακοίνωση-Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Για άλλη μια φορά θελουμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές και όσους πρόσφεραν στα παιδιά  μας στο τέλος της σχολικής χρονιάς.

Καταρχήν το Πάνο Κονιδάρη (Αστέρια) και το Νίκο Κονιδάρη (ελαιοχρωματιστής) για τη συντήρηση στα παλιά παγκάκια του Δημοτικού σχολείου.

 

Επίσης, τη Marina Odysseas για το τραπέζι του πινγκ-πονγκ που πρόσφερε στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμονων και επίσης για τη προσφορά μιας ημέρας ιστιοπλοΐας με δωρεάν μαθήματα για τους οκτώ καλύτερους μαθητές του Γυμνασίου και Λυκειακές τάξεις Μεγανησιου.

 

Θέλουμε να ανακοινώσουμε και το Νηπιαγωγείο του νησιού μας χρειάζεται βοήθεια για την αγορά καινούριων παιχνιδιών εξωτερικού χώρου.

Πριν 3 χρόνια τα παιδιά του Νηπιαγωγείου κατασκεύασαν για ένα μήνα αντικείμενα για τη πώληση τους στο Πασχαλινό παζάρι προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για την αγορά παιχνιδιών του εξωτερικού χώρου του Νηπιαγωγείου.

Δυστυχώς κάθε καλοκαίρι και τις περασμένες πασχαλινές γιορτές, τα παιχνίδια αυτά υπέστησαν ζημιές και χρειάζονται αντικατάσταση. Γιάυτό το λόγο μετά το Πάσχα τα παιδιά του Νηπιαγωγείου αποφάσισαν να εκδώσουν ένα βιβλίο με τις σινταγές και ζωγραφιές των αγαπημένων τους φαγητών και το κατάφεραν με την βοήθεια της σχολικής επιτροπής που πλήρωσε το κόστος έκδοσης.

 

“Οι μικροί σεφ παρουσιάζουν τις αγαπημένες συνταγές τους”

είναι ο τίτλος του βιβλίου εικονογραφημένο με τις ζωγραφιές τους. Το βιβλίο που κοστίζει 6 ευρώ μπορείτε να αγοράσετε στο Βαθύ στο καφέ «338 ΝW» της Σίας και του Μάκη (τηλ. 26450-51161) και στο σούπερ μάρκετ «Μελίνα-Χριστίνα» (τηλ. 26450-51002), στο Σπαρτοχώρι στο κρεοπολείο του ΘεοδόσηΣολδάτου (τηλ 26450-51160).

Για άλλη μια φορά θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές του νησιού μας για την βοήθειά τους και είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καινούριες προσφορές και ιδέες.

Καλό καλοκαίρι σε όλους και καλά μπάνια στα παιδιά!

 

το  Δ.Σ.