Το Μεγανήσι στην 4η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού – Greek Tourism Expo 2017

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου έκλεισε τις πύλες της η 4η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού – Greek Tourism Expo 2017, η οποία πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Η 4η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού – Greek Tourism Expo 2017 υποδέχτηκε 150 Hosted Buyers – επαγγελματίες της διεθνούς τουριστικής σκηνής – από 40 και πλέον χώρες με 6000+ Β2Β συναντήσεις. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν μια σειρά από επαγγελματικές συναντήσεις με τα ελληνικά ΜΜΕ να καλύπτουν το γεγονός όλο το τριήμερο. Από την άλλη οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 4000.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (ΠΙΝ) ήταν παρών ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Θ. Γαλιατσάτος, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Παιδείας Κέρκυρας κ. Β. Καββαδίας, ο Αντιδήμαρχος Παξών κ. Γ. Λύχνος και ο υπεύθυνος προβολής για την ΠΙΝ – Προϊστάμενος Τμήματος Δια Βίου Μάθησης & Παιδείας Π.Ε. Κεφαλονιάς κ. Μ. Κλαουδάτος. Από τον επιχειρηματικό κλάδο το παρών έδωσαν οι Παξινοί επιχειρηματίες κ. Λ. Γραμματικού και ο κ. Γ. Βλαχόπουλος, η Καλαμισάνα Αγγελική Γιαννιώτη (Trip Organizer), ενώ το Μεγανήσι εκπροσώπησαν οι κες Εύα και Ματίνα Πολίτη από τον Online Τουριστικό Οδηγό του νησιού (www.meganisidreaming.com).

Το Meganisi Dreaming θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για τη φιλοξενία της στο περίπτερο, τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Θ. Γαλιατσάτο, τον Αντιδήμαρχο Παξών κ. Γ. Λύχνο και τον υπεύθυνο προβολής για την ΠΙΝ στην Κεφαλονιά κ. Μ. Κλαουδάτο στην προσπάθεια του όλου εγχειρήματος.