Πρωτοβουλία της αντιπολίτευσης για το θέμα του νερού

Εστάλη σήμερα στο γραφείο του κυρίου δημάρχου καθώς και στους αιρετούς και στους φορείς του νησιού πρόσκληση της δημ. παράταξης «Μεγανήσι μαζί στο μέλλον» για συζήτηση για το θέμα του νερού. Το περιεχόμενό της μπορείτε να δείτε παρακάτω:Meganisi Mazi sto mellon 702x401 1

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Μεγανήσι, 21/02/2018

   Κύριε Δήμαρχε,

  Η παράταξή μας, μετά και το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο όπου και αποσύρθηκε από εσάς το θέμα της προγραμματικής σύμβασης για την ύδρευση, εκτιμά ότι δεν πρέπει να μείνουμε αδρανείς. Για όποιον αφουγκράστηκε σωστά χτες την αγωνία της κοινωνίας και την λαϊκή απαίτηση το συμπέρασμα είναι ένα και ασφαλές: οφείλουμε να δώσουμε λύση δίχως μικροπολιτικές σκοπιμότητες, παρελθοντολογίες και πολώσεις!

  Αυτός είναι ο λόγος που παίρνουμε την πρωτοβουλία να σας ζητήσουμε κάτι που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό: να συγκαλέσετε άμεσα άτυπη συνδιάσκεψη μεταξύ των αιρετών και των παραγωγικών φορέων, οργάνων και συλλόγων του νησιού. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι σε μια τέτοια συνάθροιση μπορούν να ακουστούν όλες οι φωνές με επιχειρήματα και νηφαλιότητα, να απομονωθεί η πόλωση και το διχαστικό κλίμα που καλλιεργήθηκε από κάποιους το τελευταίο διάστημα, να ξεκαθαριστεί η αλήθεια σε πολλά θολά σημεία, να οριστούν οι κόκκινες γραμμές του δήμου μας και εντέλει να χαραχτεί μια γραμμή πλεύσης για το νησί μας.

  Θεωρούμε ότι σε μια τέτοια συνάντηση πρέπει να κληθούν:

Α) Ο δήμαρχος

Β) Οι δημοτικοί σύμβουλοι

Γ) Τα τοπικά συμβούλια

Δ) Οι Πρόεδροι (ή αντιπρόσωποί τους) των Συλλόγων: Εμπορικού, Γονέων, Γυναικών, ΜΕΝΤΗ και Αλιέων.

 

Υ.Γ. Παρακαλούμε όπως ορίσετε την συζήτηση εντός του Σαββατοκύριακου και πάντως εντός του Φεβρουαρίου καθώς η παράταξή μας θα απουσιάζει στην Αθήνα το πρώτο ΣΚ του Μάρτη. Το παρόν θα κοινοποιηθεί σε όλους τους ενδιαφερόμενους.