Δελτίο Τύπου θεατρικής ομάδας «Αυλαία και Πάμε» του συλλόγου γυναικών «Ηλακάτη»

‘Aλλη  μια  επιτυχία  σημειώνει στο βιογραφικό  του  ο   Σύλλογος  Γυναικών Μεγανησίου  «Η  ΗΛΑΚΑΤΗ»,  δημιουργώντας  τη  θεατρική  μας  ομάδα  «Αυλαία  και πάμε» που στελεχώθηκε από γυναίκες και άντρες διαφόρων ηλικιών.

Θέλοντας  να συνεχίσουμε  μια  παράδοση  που  πηγαίνει  πολλά  χρόνια  πίσω  στο Μεγανήσι,  ξεκινήσαμε δειλά δειλά  τις  πρόβες μας  οι οποιες εφτασαν  να ολοκληρώσουν  το όραμά  μας  και να  γίνουν  παράσταση!  Μια  παράσταση  που  δέχτηκε  με πολλή  αγάπη  και  ζεστασιά ο  κόσμος  του Μεγανησίου.

Η  παράστασή  μας’Οίκος Ενοχής»(Ράους)  δώθηκε  στην   κατάμεστη  αίθουσα  πολιτισμού  στο Σπαρτοχώρι,  τη  Δευτέρα  28  Μαίου  στις 8.30  το  βράδυ.  Το κοινό  γέλασε  με την  ψυχή  του  και το χειροκρότημά  του  μας  έδωσε  μεγάλη  ικανοποίηση αλλά και ισχυρό κίνητρο να συνεχίσουμε

Θέλουμε  να  ευχαριστήσουμε την Σχολική Επιτροπή για την παραχώρηση της αίθουσας.  Το  πολιτιστικό  κέντρο  Ταφίων  του δήμου  Μεγανησίου και ιδιαίτερα την κυρία Αργύρη Σοφία για την στήριξή της που ξεπέρασε τα  εργασιακά πλαίσια!    Τους  χορηγούς  μας  για  τη στήριξή τους,  το  σύλλογο  «Αγερμός»  που μας παραχώρησε μέρος  του σκηνικού,   τους συντελεστές  και  όλους όσους  βοήθησαν  να γίνει  αυτη η παράσταση  πραγματικότητα.

Να ευχαριστήσουμε τον δάσκαλο και σκηνοθέτη  μας  κο  Γεράσιμο  Λογοθέτη  για την  υπομονή  και  τη στήριξή του,  και την  κα  Κατερινα Αυγερινού  που  ανέλαβε  την γενική επιμέλεια  της παράστασης.

Και  τέλος  όλους εσάς που μας παρακολουθήσατε και μας δώσατε τόση αγάπη και στήριξη με την παρουσία σας και τα καλά σας λόγια.

Γεγονός που δεσμεύει την ομάδα να συνεχίσει να μεγαλώσει και να γίνει ακόμα καλύτερη.

Ζητούμε  συγνώμη απ όσους  δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την παράσταση λόγω περιορισμένου χώρου και επιφυλασσόμεθα  για επόμενες  παραστάσεις!

Η θεατρική ομάδα »Αυλαία και Πάμε» από τον Σύλλογο  Γυναικών  Μεγανησίου  «Η ΗΛΑΚΑΤΗ».