Συνέντευξη δημάρχου Π.Δάγλα στο Prisma 91.6

Και τι δεν ακούσαμε από τον κο δήμαρχο στην νέα του συνέντευξη στο Prisma! Κυρίως, βέβαια, τον ακούσαμε να ευλογάει τα γένια του για τα υποτιθέμενα… «έργα» του. Μέσα σε αυτά βέβαια δεν παρέλειψε να συμπεριλάβει και τα έργα της προηγούμενης δημοτικής αρχής, ακόμα κι εκείνα που ο ίδιος είχε χάσει και απεντάχτηκαν ή κινδύνεψαν να απενταχτούν! Περηφανεύτηκε ακόμα και για τα σκουπίδια, αν είναι δυνατόν!

Κατόπιν προσπάθησε να μοιράσει την προεκλογική πίτα κατά το δοκούν, αποδίδοντας αβίαστα ανθρώπους και χαρακτηρισμούς, απαξιώνοντας τους δημοτικούς συμβούλους της αντίπολιτευσης, αλλά και όσους δεν του έμειναν πιστοί.Με τον καλό τον λόγο, όπως πάντα…

Στο τέλος δε είχε την φαεινή ιδέα να μιλήσει (δίχως ωστόσο να κατονομάσει τους παραλήπτες) για κάποιους «που τάζουν διαρκώς και έχουν τρελάνει τον κόσμο στα τηλέφωνα»! Δεν ξέρουμε τι είχε κατά νου του, αλλά θα έπρεπε να το ξανασκεφτεί, μιας και όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο αρχιερέας του ταξίματος στο νησί μας!

Μια εξόχως διασκεδαστική συνέντευξη, ακούστε την παρακάτω:

Υ.Γ. Δεν μπορέσαμε βέβαια να μην παρατηρήσουμε ότι ο δημοσιογράφος του Prisma, κος Κουνιάκης, με τον οποίο ο κος δήμαρχος έχει καταργήσει τον πληθυντικό ευγενείας, υπήρξε αρκούντως… γαλαντόμος προς τον πολιτικό άνδρα.