Ανοιχτή Επιστολή Νώντα Κονιδάρη (Μπατσούκας)

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ένοιωσα την ανάγκη να γράψω δυο λόγια ενόψει των εκλογών για τις δημαρχιακές εκλογές μιας και αποφάσισα να υποστηρίξω και να συνταχθώ με τον συνδυασμό της Κατερίνας Καββαδά ( Καρατσολάκη) μήπως και αλλάξει η εικόνα του νησιού, που μόνο ελπιδοφόρα δεν είναι με αυτή την δημοτική αρχή.

Ο σκοπός που αποφάσισα να γράψω αυτές τις αράδες είναι τα συκοφαντικά σχόλια και οι δειλές απόπειρες ορισμένων πρώην (φίλων) να λασπώσουν την προσφορά μου όλα αυτά τα χρόνια στο κομμάτι της καθαριότητας του νησιού.

Αν περιμέναμε απόο την δημοτική αρχή να αναλάβει δράση για το ζήτημα αυτό, ακόμη θα ξεχορταριάζαμε το δημαρχείο να μπούμε μέσα. Έτσι επειδή μερικοί ανώνυμοι καλοθελητές που έχουν μια παράξενη εντύπωση για τον εθελοντισμό, όσο ο καιρός θα προχωράει προς τις κάλπες και όσο θα νοιώθουν ότι χάνουν την γη από τα ποδάρια τους, θα πετάξουν όλη την λάσπη που έχει η ψυχή τους.

Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια. Πράγματι με νόμιμες συμβάσεις που έχουν αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, για τρία χρόνια πληρώθηκα με καθαρό ποσό κατά μέσον όρο 6000 ευρώ τον χρόνο για να καθαρίζουμε τις 5 παραλίες, τους 3 οικισμούς καθημερινά για 3μιση μήνες και το δημαρχείο όλο το χρόνο επίσης καθημερινά.

Η δράση μου όμως όπως όλοι οι Μεγανησιώτες και όχι μόνο γνωρίζουν, δεν περιορίστηκε στα στενά όρια της σύμβασης αλλά επεκτάθηκε όλο τον χρόνο με καθαρή εθελοντική μου παρέμβαση για να ξεκατελώσει το νησί. Χωρίς να θέλω να πω περισσότερα με πολλά προσωπικά μου έξοδα και εργαλεία που αγόρασα, κράτησα το χωριό πεντακάθαρο, ασβεστωμένο και παστρικό όπως ποτέ άλλοτε μέχρι σήμερα. Πολλοί (εθελοντές) στην αρχή με ακολούθησαν, σε λίγους μήνες όμως με παράτησαν κοιτώντας τις δουλίτσες τους. Οι δυο που θα ήταν μαζί μου δυστυχώς έφυγαν νωρίς από κοντά μας.

Αυτή είναι η αλήθεια φίλοι χωριανοί και όποιος καλοθελητής επιθυμεί, ας έρθει να του δώσω αποδείξεις για τα καθαρά ποσά που πήρα. Τα υπόλοιπα είναι λόγια κακόβουλων και συμφεροντολόγων που βρίσκονται σε καθεστώς πανικού για την διαφαινόμενη ήττα της παράταξης που υποστηρίζουν. Περαστικά τους λοιπόν και να είναι σίγουροι ότι το νησί θα συνεχίσει να λάμπει και από καθαριότητα, εντιμότητα και από ΝΤΟΜΠΡΟΣΥΝΗ!!

Νώντας Κονιδάρης (Μπατσούκας)